DOLAR

32,5880

0.22%
EURO

34,8177

0.42%
ALTIN(gr)

2.414,30

-0,75%
BİST 100

-0,75%
height="132" />
Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili Veli Aksu’ya TOBB’de Önemli Görevler Verildi

Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili Veli Aksu’ya TOBB’de Önemli Görevler Verildi

ABONE OL
Şub 6, 2022 17:30
Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili Veli Aksu’ya TOBB’de Önemli Görevler Verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokol Törenine davetli olarak katılan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ile Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili Veli Aksu TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

Ülkemizdeki Mesleki Eğitimin sorunları ve çözüm önerileri hakkında Elazığ TSO tarafından hazırlanan dosyayı inceleyen Hisarcıklıoğlu, Eğitimen Veli Aksu’nun tecrübe ve birikimlerinden daha yüksek düzeyde istifade edilmesi için TOBB Eğitim Sektörü Meclisi ve TOBB Eğitim Yüksek İstişare Kurulu Üyeliğine getirdi.

Elazığ TSO ve İlimiz için çok önemli bir görev…

TOBB ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokol törenine TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun özel davetlisi olarak katılan Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ile Elazığ TSO Meclis Başkanı Vekili ve Elazığ TSO 14 Meslek Komitesi Eğitim Sektörü Başkanı Veli Aksu tören sonrası hazırlanan Ülkemizde Mesleki Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri Raporu’nu TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na takdim ettiler.

Dosyayı inceleyen Başkan Hisarcıklıoğlu, çalışmayı çok değerli bularak Aksu’nun deneyim ve birikimlerinden TOBB çatısı altında istifade etmek istediklerini dile getirdi. TOBB Eğitim Sektörü Meclisi ve TOBB Eğitim Sektörü Yüksek İstişare Kurulu Görevleri tevdi edilen Aksu’ hem şahsı hem de Elazığ TSO adına bu önemli görevler için teşekkür ederek, 30 yılı aşkın süredir sektördeki birikimlerini Ülke eğitiminin gelişimine aktarmaktan büyük mutluluk duyacağını dile getirdi.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ise değerlendirmesinde, “Sayın Hocamız Veli Aksu tarafından hazırlanan Mesleki Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri Dosyasını Başkanımıza takdim ettik. Veli Hocamız da bir sunum yaparak konu hakkındaki tespitlerini aktardı. Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu, Veli Hocanın birikimden etkilenerek bu tecrübeleri TOBB çatısı altında değerlendirmek istediklerini ifade ederek iki önemli görev tevdi ettiler. Hem Odamız hem de İlimiz açısından bu önemli görevlendirmeler için Sayın Başkanımıza teşekkür ederken, Veli Hocamızı da tebrik ediyoruz. Elazığ TSO bu görevlendirmelerin ardından TOBB çatısı altında Ulaştırma Sektörü Meclisinde sonra Eğitim Sektörü Meclisinde de artık temsil edilecek. İnşallah TOBB çatısı altında Ülkemizin çok önemsediği Mesleki Eğitimle ilgili olarak Veli Hocamız önemli hizmetler verecek ve değer katacak dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.