height="132" />
AK Gençlik Elazığ 51 şehir arasından 3. oldu

AK Gençlik Elazığ 51 şehir arasından 3. oldu

ABONE OL
Şub 6, 2022 16:29
AK Gençlik Elazığ 51 şehir arasından 3. oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Gençlik Elazığ 51 şehir arasından 3. oldu.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan’ın talimatıyla 81 ilde genç üye çalışması başlatılmıştı. Bu hedef doğrultusunda AK Parti Elazığ Gençlik Kolları uzun zamandır bir üye çalışması yürütmekteydi. Genel Merkez Gençlik Kolları’nın resmi Twitter hesabından açıklanan sonuçlara göre AK Gençlik Elazığ 51 şehir arasından 3. oldu.

İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, “Genel Başkanımız Sayın Eyyüp Kadir İnan’ın, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a “1 Milyon Yeni Genç Üye” sözü vermesinin ardından teşkilatımız olarak harekete geçtik. İlçelerimizi tek tek gezerek, vatandaşlarımızla buluşarak, yeni ekonomi modelimizin detaylarını içeren broşürlerimizi dağıttık. Gönül kapılarını çalıp sofralarına misafir olduk.  Başarılı olmak uzun ve ciddi bir süreç olduğu gibi başarıyı korumak da bir süreçtir. Etkili bir ekip çalışması bizi mutlak başarıya ve üretkenliğe götüren yoldur. Bu yolda Partimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize, görevimizi layıkıyla yapacağımıza inancımız tamdır. Bu süreçte bizlerden desteklerini, ilgi ve alakalarını esirgemeyen İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, İlçe, Belde Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Mahalle Teşkilatlarımıza ve Yönetim Kurulunda görev alan yol arkadaşlarımıza şahsım ve teşkilatımız adına çok teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşlik hukuku içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” Dedi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.