height="132" />
Elazığspor-Osmaniyespor FK: 0-0

Elazığspor-Osmaniyespor FK: 0-0

ABONE OL
Şub 5, 2022 20:18
Elazığspor-Osmaniyespor FK: 0-0
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ela­zığs­por ligin 21. Haf­ta­sın­da sa­ha­sın­da Os­ma­ni­yes­por FK ile kar­şı­laş­tı. Bordo Beyazlı Temsilcimiz sahasında konuk ettiği Osmaniyespor’la golsüz berabere kaldı. 

Stat: Do­ğu­kent
Ha­kem­ler: Aytaç Geç­gel, Kerem Yü­künç, Ozan Bekar
Ela­zığs­por: Hakan, Yük­sel, Hasan, Mu­ham­med, Yi­ğit­can, Mesut, Salih ( M.​Umut Dk.59 ), Ya­ğız­can ( Fırat Dk.68), İzzet, Hakkı İsmet ( Gör­kem Dk. 86), Yusuf Ensar
Os­ma­ni­yes­por FK.: Ya­ğız­can, Meh­met To­lu­nay, Mus­ta­fa , Kadir Mert, Emrah, Meh­met Sefa, Emir­han ( Mete Dk. 90+5), Ali Sinan ( Ali Mer­van Dk. 90+5) , Nu­red­din ( Fatih Dk.84), Umut Koray ( Ahmet Hakan Dk.67), Burak ( Alper Dk.85)
Gol: Yok
Sarı Kart: Salih, M.​Umut, Yusuf Ensar ( Ela­zığs­por), Nu­red­din, Ya­ğız­can, M.​To­lu­nay ( Os­ma­ni­yes­por)
Kır­mı­zı Kart: Yok

Do­ğu­kent sta­dın­da oy­na­nan kar­şı­laş­ma­ya her iki ta­kım­da kont­rol­lü ola­rak baş­la­dı.  Ta­kım­lar maç içerisinde gol po­zis­yonu bul­sa­lar­da bu po­zis­yon­la­rı skora yan­sı­ta­ma­yın­ca kar­şı­laş­ma­nın ilk ya­rı­sı 0-0 eşit­lik­le so­nuç­lan­dı.

Kar­şı­laş­ma­nın ikin­ci ya­ra­sın­da her iki ta­kım­da kar­şı­lık­lı atak­lar ile gol aradı. Ela­zığs­por 80. da­ki­ka­da ge­liş­tir­di­ği atak­ta yeni trans­fe­ri Hakkı İsmet Şim­şek ile gir­di­ği po­zis­yo­na de­ğer­len­di­re­me­yin­ce mut­lak gol­den oldu. Os­ma­ni­yes­por kar­şı­laş­ma­nın uzat­ma da­ki­ka­la­rın­da Alper ile gole yak­laş­tı, bu oyun­cu­nun çap­raz­dan yer­den at­tı­ğı şutta top kale di­re­ği­nin ya­nın­dan auta çıktı. Kar­şı­laş­ma baş­la­dı­ğı gibi gol­süz sona erdi.0-0.

Ela­zığs­por Ligin 22.​Haf­ta­sı’nda dep­las­man­da Ka­ra­man Be­le­di­yes­por’la karşı kar­şı­ya ge­lecek.

MAÇIN ÖZETİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.