height="132" />
Bem-Bir Sen’de Görev Değişimi

Bem-Bir Sen’de Görev Değişimi

ABONE OL
Şub 3, 2022 20:18
Bem-Bir Sen’de Görev Değişimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bem-Bir Sen’de Görev Değişimi Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir Sen’de görev değişimi yaşandı. Mevcut başkan Süleyman Akay bayrağı Selim Nazırlı’ya devretti.

Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir Sen’de görev değişimi yaşandı. Mevcut başkan Süleyman Akay bayrağı Selim Nazırlı’ya devretti.

AKAY: YAPILABİLECEK AZAMİ GAYRETİ GÖSTERDİĞİMİZİN İNANCINDAYIM  

Bem – Bir Sen Eski Elazığ Şube Başkanı Süleyman Akay, “1994 yılında kuruluşuyla şeref bulduğumuz Bem-Bir Sen Elazığ İl Temsilciliğini 24 Ocak itibariyle sonlandırmış olduk. Bu zaman içerisinde Memur Sen çatısında görev yapmaktan, bulunmaktan, üyesi olmaktan ve il başkanlığını yapmaktan büyük onur duyduğum kurumu bugün yeni atanan kardeşlerimize, arkadaşlarımıza tevdi etmek üzere bir aradayız. Bugüne kadar Memur Sen ailesinin içerisinde olmak ve bu Memur Sen ailesinin bir ferdi olmak izim için bir onurdur, bir gururdur. Bu bir emek mücadelesi. Emek mücadelesinde yapılabilecek azami gayreti gösterdiğimizin inancındayım. Allah’a hamt ediyorum” ifadelerini kullandı.

NAZIRLI: CANLA, BAŞLA ÇALIŞIP BU MÜCADELEYE ORTAK OLACAĞIZ 

 Bem – Bir Sen Elazığ Şube Başkanı Selim Nazırlı ise, “27 Ocak 2022 tarihi itibariyle genel merkez yönetim kurulumuzun tensipleriyle Elazığ Bem-Bir-Sen il başkanlığı tarafımıza tevdi edildi. Şahsım; il yönetimimiz, üyelerimiz, tüm ekibimizle birlikte canla, başla çalışıp bu mücadeleye ortak olacağız. İnşallah bu noktada değerli Memur Sen başkanımız, il yöneticilerimiz, idarecilerimizle birlikte başta aziz milletimizin menfaatleri olmak üzere tüm memurlarımızın, üyelerimizin haklarının iyileştirilmesi noktasında tüm gayretimizi ortaya koyacağız. Bu noktada değerli başkanımız Süleyman Akay beyefendiyi, yönetimini ve tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bu bir bayrak yarışı değil, bayrak değişimidir. Bizler bugün devraldığımız bu bayrağı daha ileriye taşıma noktasında elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Rabbim hayırlı işler yapmamızı nasip eylesin” şeklinde konuştu.

BAHŞİ: BİRLİKTE HAREKET EDEREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ 

 Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi de, “Bugün bir görev değişikliği söz konusu olacak. Yeni göreve başlayacak Sekim Nazırlı kardeşimize ve yönetim kuruluna da başarılar diliyorum. Tabi Süleyman Abi yine bizle beraber, yine birlikte inşallah. Çalışmalarımıza, gayretlerimize devam edeceğiz. Sendikacılıkta emeklilik veya bir işin sonu yok. O bu camianın abisi. Bundan sonra görev alan kardeşlerimize de abilik yaparak bizlere e yine Memur Sen de sürekli aramızda birlikte hareket ederek inşallah yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.