DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,1130 -0.06%
ALTIN 2.295,940,83
BITCOIN 22767490,66%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Bocce Raffa Türkiye Şampiyonasına Elazığ Damga Vurdu

Bocce Raffa Türkiye Şampiyonasına Elazığ Damga Vurdu

ABONE OL
Şub 2, 2022 07:07
Bocce Raffa Türkiye Şampiyonasına Elazığ Damga Vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2022 yılı Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Bocce Raffa Türkiye Şampiyonası 21 Ocak 1 Şubat Tarihlerinde Ankara Kahraman kazan İlçesinde yapıldı.  Şampiyonaya 32 takım ve 64 sporcu katıldı.

Ankara Kahraman Kazan ilçesinde yapılan Bocce Raffa Türkiye Şampiyonasında Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü ve Elazığ Gençlik Merkezi Spor Kulubü sporcularımız;
GENÇLER’DE
Uğur KEBUDE ve Cemil KARADAĞOĞLU Türkiye Şampiyonu,
Ahmet Karakaş ve Muhammet YILDIZ Türkiye 2. si
Beyza Yıldırım, Aleyna YALÇIN Türkiye 3. sü
BÜYÜKLER’DE
Hacı Veli KIRICI ve Adem SEBİK TÜRKİYE 3.sü olmuşlardır.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; “Şampiyon sporcularımızı ve üzerlerinde ciddi emekleri olan Antrenörümüz ve Milli Sporcumuz Veli KIRICI hocamı ve Adem SEBİK’İ yürekten kutluyorum. Yakup Kılıç Spor Salonu üst kısımda yer alanı Bocce Sahası için revize ederek sporcularımızın antrenmanlarına elverişli hale getirdik, sporcularımız yaz aylarında açık saha da, kış aylarında ise yine Olimpik Havuz altında yer alan salonda hazırladığımız Bocce Antrenman Sahasında antrenmanlarını sürdürüyorlar. Emek veren sporcularımız başarıları ile bizleri gururlandırıyorlar, temennimiz Türkiye Şampiyonluğunun ardından Avrupa ve Dünya Şampiyonalarının kapılarını aralamalarıdır.
Bir kez daha Dereceye giren Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü, Elazığ Gençlik Merkezi Spor Kulübü Sporcularımızı ve Antrenörümüz aynı zamanda sporcumuz olan Veli Kırıcı hocamı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum, dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.