height="132" />
Elazığ Gençlik Merkezi Korosu Büyük Beğeni Topladı

Elazığ Gençlik Merkezi Korosu Büyük Beğeni Topladı

ABONE OL
Şub 1, 2022 19:05
Elazığ Gençlik Merkezi Korosu Büyük Beğeni Topladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi bünyesinde yürütülen çalışmalar da ses eğitimi alan gençlerimizin oluşturduğu Koro, ilk sahne programının ardından büyük beğenilerle Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salon’da devam ediyor.

İlk Sahne gösteriminin ardından tekrarı için geri dönüşler ve çokça tebrik aldığımız Uğur Kıstak şefliğinde oluşturulan Koro, Harput Musikisi ile Yöresel Ezgilerimizi seslendirmeye devam ediyor.

EREN: HEP BİRLİKTE GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; İlk göz ağrımız Koromuzun sahne programını izlemiştik, Koromuzu yine canlı olarak sahne programlarını icra ediyorlar. Gençlik Koromuzun hem Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz olarak hem de ilimiz açısından büyük bir kazanım ve değer oluşturuyor. Gençliğin yoğun olduğu özelliklede Üniversite için ilimize gelen gençlerden oluşan Gençlik Merkezimiz de hem Yöresel Ezgilerimizi dinliyor, hem de Koro çalışmalarında yer alıyorlar. Tabi bu süreçte de Gençlerimizin çalışma alanlarını da yeniliyoruz. Müzik odamızda yaptığımız yenileme çalışmaları ve yeni enstrümanlarla inşallah sadece Koro olarak değil Saz ekibi olarak da bir çalışmamız olacaktır, Gençlerimize önem veriyoruz, Sportif tesislerin yanı sıra Gençlik Merkezimiz de bizler için önemli bir ortam ve oluşabilecek bütün eksikleri tamamlıyoruz, yeniliyoruz ve daha konforlu bir ortam sunuyoruz, katkı sağlıyoruz karşılığını da böyle güzel oluşumlara alıyoruz. Sportif, Sanatsal ve Kültürel ve Yurt Hizmetleri olarak büyük bir Gençliğe hizmet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. İnşallah Koro’muz sayısal olarak artacaktır, yetenekli Gençlerimizi dahil ediyoruz, hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız. Bu bağlamda da Usta Öğretici konusunda katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Fevzi Gürtürk ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar’a desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu Koro’nun gelişmesinde ve sahne almasında emekleri olan Uğur Kıstak hocamıza ve ekibine ayrıca teşekkür ediyor, nice güzel etkinliklerde sahne alması temennisiyle iyi çalışmalar diliyorum, dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.