DOLAR 32,3189 0.2%
EURO 35,1122 -0.06%
ALTIN 2.298,400,93
BITCOIN 23048032,07%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

AGD, İsrail Cumhurbaşkanı’nın Türkiye’ye Gelmesine Tepki Gösterdi

AGD, İsrail Cumhurbaşkanı’nın Türkiye’ye Gelmesine Tepki Gösterdi

ABONE OL
Oca 31, 2022 21:25
AGD, İsrail Cumhurbaşkanı’nın Türkiye’ye Gelmesine Tepki Gösterdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Anadolu Gençlik Derneği Türkiye’ye gelecek olan İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un ziyaretini protesto etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’un şubat ayında Türkiye’ye geleceğini söylemesine Anadolu Gençlik Derneği’nden tepki geldi. Öğretmen evi önünde toplanan heyet “Kahrolsun İsrail” sloganları attı.

Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Recep Koca, İsrail Cumhurbaşkanının Türkiye gelecek olması milletimiz için utanç vericidir” dedi.

KOCA: NASIL BİR TEKLİF VE NASIL BİR TEHDİT İLE GELECEĞİ BİZLERİ ENDİŞELENDİRMEKTEDİR

Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Recep Koca, “ yıllardır süre gelen zulümler devam ederken terörist İsrail’in başı Isaac Herzog’un Türkiye’ye gelecek olması Türkiye Müslümanları için ancak bir utanç sebebidir. Müslüman milletimizin yüzyıllardır islam alemine öncülük ve önderlik yapmışken böyle utançla karşı karşıya kalması şerefli tarihimize kara bir leke olarak sürülecektir. Yıllar önce Şimon Perez’in millet meclisimizde yaptığı konuşmasının hala sızısı yüreğimizde iken Isaac Herzog’un Türkiye’ye nasıl bir teklif ve nasıl bir tehdit ile geleceği ise bizleri endişelendirmektedir.” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.