height="132" />
Evsen’e büyük ilgi

Evsen’e büyük ilgi

ABONE OL
Oca 29, 2022 08:47
Evsen’e büyük ilgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, ziyaret ettiği esnaflar tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Evsen, seçildikleri takdirde yapacakları sosyal projelerle kamuoyuna damga vuracaklarını söyledi. Seçimden önce düzenledikleri istişare toplantısına katılan Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen’e esnaf büyük ilgi gösterdi.

Toplantıda konuşan Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, her bir esnafa ulaşmakta kararlı olduklarını ifade etti. Odaya kayıtlı her bir üyenin dert ve sıkıntılarının çözümü için yola çıktıklarını söyleyen Evsen, esnafların büyük ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, 30 Ocak Pazar Günü odalarının seçiminin gerçekleşeceğini belirterek ‘Seçim çalışmalarımıza seçim gününe kadar aralıksız bir şekilde devam edeceğiz. Bizim tek amacımız esnafımıza hizmet etmektir’ dedi.

ESNAFIMIZIN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ VE BU SORUNLARI ÇÖZECEK PROJELERİMİZİ DE HAZIRLIYORUZ

Başkan Adayı Ferhat Evsen; ”Allah nasip ederse 30 Ocak Pazar Günü seçimimiz olacak. Ekip olarak seçim gününe kadar sahada olacağız ve esnafımıza kendimizi ve yapacaklarımızı anlatmaya devam edeceğiz. Esnafımızın sorunlarını dinliyoruz ve sürekli olarak esnafımızla iç içeyiz. Allah nasip eder ve başkan olursak bize oy versin veya vermesin tüm esnafımıza hizmet için yola koyulacağız. Biz ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz ve bu sorunları çözecek projelerimizi de hazırlıyoruz” dedi.

ESNAFIMIZI MUTLU VE KÖTÜ GÜNÜNDE ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Esnafın içinden gelen birisi olduğunu ifade eden Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen; “Ekibimiz, yıllardır sektörümüzün içerisinde esnaflık yapanlardan oluşuyor ve sürekli olarak esnafımızla iç içeler. Dolayısıyla onlarda sektörümüzün ve esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyorlar. Ekibimizle esnafımızın sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışacağız. Esnafımızı mutlu ve kötü gününde asla yalnız bırakmayacağız. Hizmet için çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

SEÇİM GÜNÜ TÜM ESNAFLARIMIZI OY KULLANMAYA BEKLİYORUZ

30 Ocak Pazar Günü Bektaşlar Düğün Salonunda gerçekleşecek olan Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimine odalarına kayıtlı tüm esnafları oy kullanmaya davet eden Başkan Adayı Evsen; “ Bizim tek derdimiz esnafımız olacak. Seçim tarihimiz ve seçim yapılacak yer belli oldu. Seçim günü tüm esnaflarımızı oy kullanmaya bekliyoruz. Seçimler çok önemli, çünkü esnaflarımız kendilerini temsil edecek kişiyi belirleyecek. Allah, esnafımıza daha çok hizmet edecek kişiye başkanlığı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Bir ilin gelişiminde ve kalkınmasında sivil toplum kuruluşlarının ve meslek odalarının büyük önem arz ettiğini belirten Başkan Adayı Ferhat Evsen; “Elazığ’ımızda yaşanan deprem ve ardından yaşanan pandemi ile esnaflarımız çok büyük sıkıntılar yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. Dünya’da STK’leri ve meslek odaları güçlü olan ülkelerde ekonomik anlamda kalkınmanın güçlü olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

 ESNAFIMIZIN GEREK SOSYAL GEREK EKONOMİK ALANLARDA YAŞADIĞI SIKINTILARINI ÇÖZECEĞİZ

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, seçim çalışmalarına kapsamında odalarına kayıtlı esnafları ziyaret ettiklerini ifade ederek ‘Esnaflarımızın sorunları çok. Gerek sosyal gerek ekonomik alanlarda yaşadığı sıkıntıları profesyonel bir şekilde çözeceğiz’ dedi.

EVSEN: ESNAFLARIMIZI AYIRT ETMEDEN ZİYARET EDİYORUZ

Adaylığını açıkladıktan sonra ummalı bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Adayı Ferhat Evsen; “Esnaflarımızı ayırt etmeden ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde esnaflarımızın sorunlarıyla karşı karşıya kalıyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını not ediyoruz. Allah nasip eder esnaflarımızın desteğiyle Oda seçimlerini kazanırsak şehrimizin ekonomisinin temel taşı olan esnaflarımızın gerek sosyal gerek ekonomik alanlarda yaşadığı sıkıntılarını her platformda dile getirerek çözülmesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

EVSEN: BAŞKAN OLURSAK BİZE OY VERSİN VEYA VERMESİN TÜM ESNAFIMIZA HİZMET EDECEĞİZ

Başkan Adayı Evsen son olarak; ”Allah nasip ederse 30 Ocak Pazar Günü seçimimiz olacak. Ekip olarak sahadayız esnafımıza kendimizi ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Sürekli olarak esnafımızla iç içeyiz. Seçim gününe kadarda esnafımızı ziyaret etmeyi sürdüreceğiz. Allah nasip eder başkan olursak bize oy versin veya vermesin tüm esnafımıza hizmet için yola koyulacağız. Biz ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz” dedi.

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, “Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esnafımızla iç içe seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Kendi içimizde oluşturduğumuz ARGE birimi ile sorunları istişare ediyoruz. Esnaflarımız bazı hizmetler almış ama almadığı hizmetlerde var. Biz alınmayan hizmetleri nasıl tamamlayabiliriz çalışmalarını yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 DEPREM VE PANDEMİ SÜRECİNDE VERİLEN KREDİLERİN BORCU SİLİNMELİ

Ferhat Evsen; “Esnafımız deprem ve pandemi süreci geçirdi. Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz esnafımızı direk etkiliyor. Devletimiz tarafından deprem ve pandemi sürecinde verilen kredilerin silinmesi esnafımıza çok büyük moral ve maddi destek olacaktır. Bizler göreve geldiğimize sorunları gür bir şekilde dile getireceğiz”

EMEKLİLİĞE HAK KAZANMIŞ ESNAFIMIZIN FAALİYETİNİ SÜRDÜRMESİ HALİNDE BAĞ-KUR MUAFİYETİ UYGULANMALI

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, “Esnafların en büyük sorunlarından biride emekliliğe takılma sorunu bu sorunu kimse görmüyor. Emekliliğe hak kazanmış esnafımızın faaliyetini sürdürmesi halinde BAĞ-KUR muafiyeti uygulanması lazım. Bu sorununu sürekli olarak dile getireceğiz. Çözümü içinde elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Esnafımız taleplerinde haklıdır. Çünkü esnafımız ülkemizin temel taşlarından biridir”

Ferhat Evsen; “Esnafımızla sürekli iç içeyiz. Nasip olur başkan olursak aynı tempoyla esnafımızla el ele kol kola birlikte olmaya devam edeceğiz. Esnaflarımızın neredeyse tamamını gezdik. Esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz. İnşallah sıkmadığımız el kalamayacak” dedi. ”

DEVLETİMİZİN BULDUĞU ÇÖZÜMLER ESNAFIMIZ İÇİN YETERLİ OLMAMIŞTIR ”

İlimiz esnafları deprem ve pandemi sürecinde olumsuz etkilendiğini ifade eden Başkan Adayı Ferhat Evsen; “Şehrimiz, ağır bir deprem yaşadı hemen akabinde pandemi sürecine girdi. Bazı esnaflarımızın aylarca işletmeleri kapalı kaldı. Bundan dolayı esnaflarımız ekonomik sıkıntıya girdi. Devletimizin bulduğu çözümler esnafımız için yeterli olmamıştır. Devletimizin bulduğu çözümler esnafımızın yarasına çözüm olamamıştır. Esnafımızın sıkıntıları çok, sorunlarını bize iletiyorlar. Biz başkan olursak esnafımızın sorunlarını daha gür sesle dile getireceğiz. Sorunların çözümü için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Allah nasip ederse el birliğiyle kardeşlik ruhu içerisinde sorunlarımızı masaya yatırıp çözüm noktasında elimizden gelenin fazlasını yapacağız” diye konuştu.

“SEÇİM GÜNÜNE KADAR ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Başkan Adayı Ferhat Evsen; “Biz seçim çalışmalarımıza Çok önceden başladık. Ekibimizle, sokak sokak, mahalle mahalle, dükkân dükkân gezmedik yer bırakmadık. Ulaşamadığımız esnaflarımıza da en kısa sürede ulaşacağız. Seçime çok kısa bir süre kaldı. Seçim programı hazırlamışız tam anlamıyla buna uyuyoruz. Çalışmalarımız seçim gününe kadar devam edecektir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.