height="132" />
Elektronikçiler Odası Başkanlığı’nın Yeni Yeri Açıldı

Elektronikçiler Odası Başkanlığı’nın Yeni Yeri Açıldı

ABONE OL
Oca 29, 2022 06:28
Elektronikçiler Odası Başkanlığı’nın Yeni Yeri Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Elazığ Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Odası başkanlığının yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Elazığ Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanlığının yeni yeri hizmete açıldı. Açılışa Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemil Erdem, Elazığ Karma Esnaf Odası Başkanı Hakan Albayrak, Lokantacılar Oda Başkanı Zülfü Tarhan katıldı.
Yeni yerlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemil Erdem, tüm oda başkanlarına yardımcı olduklarını söyledi.

HAVABULUT: ÇOK KIYMETLİ ÜYELERİMİZE HİZMET VERMEYE BAŞLADIK

Seçim vaatlerinden biri olan hizmet odası açma sözünü tuttuğunu ifade eden Elazığ Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Mehmet Havabulut, “Seçim çalışmaları kapsamında esnaflarımıza söz verdiğimiz gibi odamıza ait bir hizmet alanı açacağımızın sözünü vermiştik. Bugün Allah nasip etti, seçimi kazandıktan sonra 14 ana başlıktan oluşturduğumuz projelerimizden bir tanesi olan odamıza ait olacak olan hizmet odasını açmaktı. Bugün Allah nasip etti, hizmet odamızın açılışını gerçekleştirdik ve bugünden itibaren çok kıymetli üyelerimize hizmet vermeye başladık” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.