height="132" />
Elazığ Müftülüğü Tarafından Kudüs Turları Düzenlenecek

Elazığ Müftülüğü Tarafından Kudüs Turları Düzenlenecek

ABONE OL
Oca 26, 2022 19:25
Elazığ Müftülüğü Tarafından Kudüs Turları Düzenlenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Müftülüğü tarafından düzenlenen Kudüs Turları’nın 7’ncisi, 15-18 Şubat tarihlerinde yapılacak. Kudüs’e gitmek isteyen Elazığlılar il ve ilçe müftülüklerine müracaat edebilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı, korona salgını nedeniyle ara verilen Kudüs turlarının yeniden başlayacağını duyurmuştu.

Turların yedinci etabına alınan Elazığ’dan da vatandaşlar 15-18 Şubat tarihleri arasında Kudüs’e gidebilecek.

Elazığ Müftülüğü, “Haydi Elazığ Kudüs’e Gidiyoruz, Müslümanların Kalbi Mescid-i Aksa İle Buluşmaya “ başlığı ile vatandaşları davet etti.

Müftülük tarafından yapılan açıklamada,15-18 Şubat tarihleri arasında Kudüs’e gitmek isteyen vatandaşların il ve ilçe müftülükleri ile Din Görevlileri ve Kur’an kursu öğreticilerine müracaat edebilecekleri ifade edildi.

4 gün 3 gece olacak Kudüs turunda; Mescid-i Aksa, Hz. İbrahim, Hz. İshak ve Hz. Yakup ve eşlerinin kabir ziyareti, Beşik Kilisesi, Hz. Ömer Cami, Kubbet’üs Sahra ziyareti ile Zion tepesi, Eriha, Lut Gölü, Nebi Musa; Kudüs ve Tel Aviv’de Zeytin Dağı, Selaman-ı Farisi ve Rabiatül Adeviyye hazretlerinin kabir ziyaretleri, Hz. İsa’nın gökyüzüne yükseldiğine inanılan yerin görülmesi, El Halil Kapısı, Hz. Ömer Cami, Kutsal Kabir Kilisesi ve Ağlama Duvarı ziyaretleri yer alacak.

Turlara katılacaklara dini rehberlik hizmeti de sunulacak ayrıca ziyaret yerlerinde personel bulunacak. Kudüs turuna katılacaklara eğitim semineri verilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.