DOLAR 32,3787 0.16%
EURO 34,9637 -0.34%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 2259752-0,63%
Elazığ

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Evsen: Esnafımızı Mutlu Ve Kötü Gününde Asla Yalnız Bırakmayacağız

Evsen: Esnafımızı Mutlu Ve Kötü Gününde Asla Yalnız Bırakmayacağız

ABONE OL
Oca 24, 2022 10:32
Evsen: Esnafımızı Mutlu Ve Kötü Gününde Asla Yalnız Bırakmayacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen,  30 Ocak Pazar Günü odalarının seçiminin gerçekleşeceğini belirterek  ‘Seçim çalışmalarımıza seçim gününe kadar aralıksız bir şekilde devam edeceğiz. Bizim tek amacımız esnafımıza hizmet etmektir’ dedi.

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

ESNAFIMIZIN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ VE BU SORUNLARI ÇÖZECEK PROJELERİMİZİ DE HAZIRLIYORUZ

Başkan Adayı Ferhat Evsen; ”Allah nasip ederse 30 Ocak Pazar Günü seçimimiz olacak. Ekip olarak seçim gününe kadar sahada olacağız ve esnafımıza kendimizi ve yapacaklarımızı anlatmaya devam edeceğiz. Esnafımızın sorunlarını dinliyoruz ve sürekli olarak esnafımızla iç içeyiz. Allah nasip eder ve başkan olursak bize oy versin veya vermesin tüm esnafımıza hizmet için yola koyulacağız. Biz ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz ve bu sorunları çözecek projelerimizi de hazırlıyoruz” dedi.

ESNAFIMIZI MUTLU VE KÖTÜ GÜNÜNDE ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Esnafın içinden gelen birisi olduğunu ifade eden Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen; “Ekibimiz, yıllardır sektörümüzün içerisinde esnaflık yapanlardan oluşuyor ve sürekli olarak esnafımızla iç içeler. Dolayısıyla onlarda sektörümüzün ve esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyorlar. Ekibimizle esnafımızın sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışacağız. Esnafımızı mutlu ve kötü gününde asla yalnız bırakmayacağız. Hizmet için çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

SEÇİM GÜNÜ TÜM ESNAFLARIMIZI OY KULLANMAYA BEKLİYORUZ

30 Ocak Pazar Günü Bektaşlar Düğün Salonunda gerçekleşecek olan Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimine odalarına kayıtlı tüm esnafları oy kullanmaya davet eden Başkan Adayı Evsen; “ Bizim tek derdimiz esnafımız olacak. Seçim tarihimiz ve seçim yapılacak yer belli oldu. Seçim günü tüm esnaflarımızı oy kullanmaya bekliyoruz. Seçimler çok önemli, çünkü esnaflarımız kendilerini temsil edecek kişiyi belirleyecek. Allah, esnafımıza daha çok hizmet edecek kişiye başkanlığı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.