DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1283 0.02%
ALTIN 2.325,150,26
BITCOIN 2275147-0,40%
Elazığ
15°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu Elazığ’a Katkı Sağlamaya Devam Ediyor

Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu Elazığ’a Katkı Sağlamaya Devam Ediyor

ABONE OL
Oca 15, 2022 17:35
Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu Elazığ’a Katkı Sağlamaya Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlimizde Vali Yardımcısı görevine gelen ve geldiği günden bugüne şehrin birçok sosyal projesine destek veren Abdulkerem Abbasoğlu şehrimize katkı sağlamaya devam ediyor.

Daha önce yaptığı açıklamada “Bizler vatanımızı, bayrağımızın dalgalandığı her yer olarak belirlemişiz.” ifadelerine yer veren Abbasoğlu Doğu’nun Kalesi olarak bilinen Elazığ’ın büyümesi ve gelişmesi için birçok projeye destek olarak vatandaşların gönlünde taht kurmayı başardı.  

Deprem sonrası Vali değişimiyle şehrin tüm yükünü omuzlayan Abbasoğlu, Vali ve tüm Vali yardımcılarını değişmesi ile deprem sürecini en iyi bilen Vali yardımcısı olarak tüm işlerin yükünü kendi üstüne almış ve omuzladığı bunca yükün altından büyük bir başarıyla çıkmıştır.  

24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğünde ki depremle adeta yıkıma uğrayan ilimizde, deprem sonrası Vali değişimi ile şehrin tüm yükünü omuzlayarak her çalışmasında büyük başarılara imza attı. Bu süreçte hem depremzedelerle yakından ilgilenen hem de konut sorularını çözmeye yönelik çalışmalarda bulunan Abbasoğlu, bugüne kadar yapmış olduğu tüm çalışmalarında başarı elde ederek vatandaşın ve bürokrasinin güvenini bir kez daha kazandı.  

Şehirdeki deprem konutlarından tutun, şehirdeki istihdam politikalarının oluşturulmasına, mesleki eğitim ihtiyaçlarının karşılanabilmesinde tutun işsizliğin önlenmesine kadar her alanı yakıdan takip eden Abbasoğlu, çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.  

Mollakendi Beldesi’nde yapılan 36 konut için büyük destek sağlayan Abbasoğlu, hakkında görüş bildiren Merkez Muhtarı Bekir Demirel; 

“24 Ocak tarihinden bugüne çok zor süreçler geçirdik. Depremle birlikte beldemizde ilk önce tek katlı konutlar yapılacaktı ancak burada bu konutların yapılması için ciddi emekler verildi. Bu sorunların çözümünde başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu olmak üzere Vali Yardımcımız Abdulkerem Abbasoğlu desteklerini esirgemeyerek bu süreçte yanımızda oldu” ifadelerine yer vermişti. 

Konuyla ilgili görüşme sağladığımız vatandaşımız Gülcan C. 

“Deprem sürecinde birçok alanda büyük destekler sağladı bugün baktığımızda bu süreçte Elazığ’da 3 Vali değişti. Normal olarak her gelen valinin ili tanıma süreci var ancak Abdulkerem Abbasoğlu sürecin yakından takipçisiydi ve şehrin bu sorunlu süreçlerini en iyi o biliyordu. Başarılarıyla bilinen bir Vali Yardımcısı bu süreçte her vali değişimde bütün işler ona kaldığı halde çalışmalarını canı gönülden yapıyordu.” İfadelerine yer verdi. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.