DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.309,121,40
BITCOIN 22832532,18%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Cebrail Top “ İlk Günkü Heyecanla Görevimin Başındayım” Açıklamasında Bulundu

Cebrail Top “ İlk Günkü Heyecanla Görevimin Başındayım” Açıklamasında Bulundu

ABONE OL
Oca 15, 2022 17:27
Cebrail Top “ İlk Günkü Heyecanla Görevimin Başındayım” Açıklamasında Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Odası’nın Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yapılan seçimde Cebrail Top yeniden başkan seçildi.

2002 Yılından beri oda başkanlığına devam eden Cebrail Top “ İlk Günkü Heyecanla Görevimin Başındayım” açıklamalarında bulundu.

Başkan Cebrail TOP” İLK günkü heyecanla her seçimde oylarımı katlayarak çıktığım bu yolda beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Yeni bir adaymış gibi heyecanla yaşıyorum. Esnaflarımı bizi inanmaya güvenmeye devam etsinler Bakkal Kart Ramazanda Dolu Dolu geri geliyor Ulusal Marketler Ve zincir Marketlere karşı her Daim esnafımızın yanındayız. İndirim Protokolleri yapacağız. Her Seçim De oy oranımızı yükselterek gelmişiz hatta ben bu seçimi son olarak düşünüyordum ama her seçimde oy oranlarının yükselmesi benim heyecanıma heyecan katıyor bugün itibariyle 2026 seçim çalışmalarına başlamış bulunuyorum.”

CEBRAİL TOP GÜVEN TAZELEDİ

Seçimlerin galibi 702 oy ile mevcut Başkan Cebrail Top oldu. Diğer aday Özer Macit 357 oy aldı. Bir diğer aday Leyla Yıldırım ise 207 oy aldı. Seçimde 15 oy ise geçersiz sayıldı.

Cebrail Top: Elazığ ve Esnaflarımız İçin Gayret Göstermeye Devam Edeceğiz Geçtiğimiz günlerde yapılan Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top açıklama yaparak Elazığ ve esnaflar için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası seçimlerinde üyelerinin 702’sinin oyunu alarak güven tazeleyen Cebrail Top seçimlerin huzur içerisinde geçmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kendisine güvenerek oy veren esnaflara teşekkür eden Başkan Cebrail Top, “Bu süreçte, omuz omuza çalıştığımız, arkadaşlarıma, uzaktan yakından arayıp destek olan dostlarıma, seçimi kazanmamızda emekleri geçen herkese canı yürekten teşekkür ediyorum. Odamızın kıymetli üyeleri; Allah nasip ederse vaat etmiş olduğumuz projeleri gerçekleştirmek için bütün gayretimizi sarf ederek çalışmaya devam edeceğiz. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Seçimlerimizin odamıza ve üyelerine hayırlı olmasını diliyorum. Hesap verebilir anlayışlar, bize oy veren vermeyen tüm üyelerimize kapılarımız sonuna kadar açık olacaktır. Yönetim kurulu arkadaşlarıma ve bana verilen destekten dolayı tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.