height="132" />
Sınava hazırlanan öğrencilere yemek ve pasta ikramları devam ediyor

Sınava hazırlanan öğrencilere yemek ve pasta ikramları devam ediyor

ABONE OL
Oca 22, 2022 15:59
Sınava hazırlanan öğrencilere yemek ve pasta ikramları devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları tarafından üniversite kütüphanesinde sınava hazırlanan öğrencilere yemek ve pasta ikramları devam ediyor. Kadın kolları tarafından evde hazırlanan yiyecekler, final sınavlarına hazırlanan öğrencilere ikram edildi.

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları’nın sınav haftalarında geleneksel hale getirdiği öğrencilere yemek ve pasta ikramları tüm hızıyla devam ediyor. Kadın Kolları üyeleri, kadın akademisyenler ve akademisyenlerin eşleri tarafından hazırlanan pasta, börek, çorba ve yemekler Fırat Üniversitesi Kütüphanesinde ders çalışan öğrencilere ikram edildi.

Türkiye’de örnek bir girişim olan etkinliğin üçüncüsünde de kütüphanede ders çalışan binlerce öğrenci gece saatlerinde ikramları görünce oldukça mutlu oldu.

Kadın kolları üyeleri kendi elleriyle öğrencilere pasta ve yemek ikramlarına devam etmesi kamuoyunda da büyük ses getirmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fırat Üniversitesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş, “Fırat Üniversitesi Kadın Kolları olarak öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Sınavlara hazırlanan öğrencilerimize kadın kollarımızın evlerinde hazırladığı yemekleri ve pastaları ikram ediyoruz. Bu etkinliğimizi her sınav öncesinde yapıyoruz ve bundan sonraki sınav süreçlerinde de devam ettirmeyi planlıyoruz. Öğrencilerimizi çok seviyoruz ve bu sınav süreçlerinde onların yanında olmak bizleri de mutlu ediyor. Biz anneler olarak kendi ellerimizle yaptığımız yemekleri, kendi ellerimizle öğrencilerimize ikram ediyoruz. Onlara anne şefkatiyle yaklaşıyoruz. Emeği geçen tüm kadın kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize afiyet olsun…” dedi.

Anne eli değerek hazırlanan çeşit çeşit ikramları alan öğrenciler de ev yemeklerini özlediklerini bu etkinlikler sayesinde anne eli değerek hazırlanan yemekleri yeme fırsatı buldukları için çok mutlu olduklarını söyleyerek Fırat Üniversitesi Kadın Kolları’na teşekkür ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.