height="132" />
Nisan Ayında Çıkacak Yeni Varyasyonla Koronavirüs Pandemisi Bitiyor mu?

Nisan Ayında Çıkacak Yeni Varyasyonla Koronavirüs Pandemisi Bitiyor mu?

ABONE OL
Kas 22, 2022 08:47
Nisan Ayında Çıkacak Yeni Varyasyonla Koronavirüs Pandemisi Bitiyor mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, yeni yılın ilk toplantısında Astrolog Aysu Neslihan Çetin’i ağırladı. 2022’nin yıldız haritasını değerlendiren Çetin, Nisan ayında çıkacak yeni varyasyonla koronavirüs pandemisinin biteceğini iddia etti.

Her ay geleneksel olarak düzenlenen buluşmada seçkin bir konuğu ağırlayan Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, 2022’nin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gastrosanayi’deki buluşmada Astrolog Aysu Neslihan Çetin’i ağırlayan TAD üyeleri, yeni yılın yıldız haritası ve yaşanması öngörülen gelişmeler hakkında ilginç bilgiler aldı. Anneler, gerek Türkiye, gerekse dünyada yaşanacak olası olayları anlatan Çetin’i büyük bir dikkat ve kimi zaman şaşkınlıkla dinledi.

2022 ŞİFA YILI OLACAK

2022’nin astrolojide şifa yılı olarak görüldüğünü belirten Aysu Neslihan Çetin, koronavirüs salgınıyla ilgili önemli gelişmelerin yaşanacağı bir sene olacağını söyledi. Çetin, “Bu yıl tedavisi mümkün olmayan kanser gibi, genetik hastalıkları iyileştirici ilaç ve tedaviler bulunabilir. Nisan ayında ise yeni bir varyasyon sonrası salgının azalacağı görülüyor. Koronavirüs bitecek ama sonrasında dünyada farklı salgınlar olacak. Elbette bunların hepsi öngörüdür” dedi.

TAD’A YENİ ÜYE

Öte yandan gecede TAD ailesine katılan avukat Gizay Çolpan’ın üyelik rozeti düzenlenen törenle takıldı. Rozetini derneğin eski başkanı olan annesi Hale Tanca Sivrioğlu takan Gizay Çolpan, duygu dolu anlar yaşadı. Aynı zamanda derneğin gönüllü hukuk danışmanlığını üstlenecek olan Çolpan, TAD Bursa Şubesi’nin bir üyesi olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Sibel Gönülkırmaz da yeni üyesini verdiği çiçekle kutladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.