height="132" />
Fırat Üniversitesini Ziyaret Ederek Akademisyenlerle Bir Araya Geldiler

Fırat Üniversitesini Ziyaret Ederek Akademisyenlerle Bir Araya Geldiler

ABONE OL
Oca 22, 2022 14:24
Fırat Üniversitesini Ziyaret Ederek Akademisyenlerle Bir Araya Geldiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Dr. İsrafil Kışla ile İhsan Şener Fırat Üniversitesini ziyaret ederek, akademisyenlerle bir araya geldiler.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Akademisyenlerle Buluşma programına, Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Dr. İsrafil Kışla, İhsan Şener, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeydeİpek, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ile akademisyenler katıldı.

Programda Fırat Üniversitesinin akademik yapısı ve yapılan çalışmaları hakkında bir sunum yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesinin Araştırma Üniversitesi seçildiğini belirterek, birçok alanda Üniversitede başarılı çalışmalar yapıldığının altını çizdi.

Akademisyenlerle Buluşma Programına katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve önceki dönem YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Fırat Üniversitesinin bölgede diğer kurulan üniversiteleri destekleyen, yetiştirmiş olduğu akademisyenlerin birçok üniversitede görev yaptığı, akademik performansının artarak devam ettiği ve bununda Ankara’dan çok rahat gözlemlendiği değerli bir üniversite olduğunu söyledi.

Programda akademisyenlerin sorularını da yanıtlayan Prof. Dr. Saraç’a, günün anısına Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından hediye takdim edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.