height="132" />
Köylerde Çelik Konstrüksiyon Evlerin Yapımı Sürüyor

Köylerde Çelik Konstrüksiyon Evlerin Yapımı Sürüyor

ABONE OL
Oca 9, 2022 20:44
Köylerde Çelik Konstrüksiyon Evlerin Yapımı Sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

24 Ocak 2020 sonrası yıkıma uğrayan birçok konutun yerine yenisi yapılırken aynı çalışmalar köy evlerinde de devam ediyor. Meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası köylerde çelik konstrüksiyon evlerin yapımı sürüyor. Bu kapsamda merkeze bağlı Kavaktepe Köyünde konutların yapımı devam ederken yapımı tamamlanan konutlarında teslimi yapıldı. 

Kent merkezinin yanı sıra köylerde de çelik konstrüksiyonlu evlerin yapımı hızla sürüyor. Bu kapsamda merkeze bağlı Kavaktepe köyünde konutların yapımı devam ederken yapımı tamamlanan konutlarda hak sahipleri ikamet ediyor. Konuyla ilgili AFAD tarafından yapılan açıklamada;“Afetler nedeni ile kırsal kesimde konutları hasar gören hak sahibi aileler için AFAD/ TOKİ işbirliği ile yapılan depreme dayanıklı çelik konstrüksiyon evler Merkez/Kavaktepe köyünde bir yandan devam ederken bir yanda da bitenlerde hak sahipleri ikamet ediyor” denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.