height="132" />
“Kesişme İyi Ki Varsın Eren” Filminde Bir Başkan

“Kesişme İyi Ki Varsın Eren” Filminde Bir Başkan

ABONE OL
Oca 8, 2022 19:34
“Kesişme İyi Ki Varsın Eren” Filminde Bir Başkan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Kesişme İyi ki Varsın Eren” filmini Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi ve AK Parti Elazığ Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte izlerken  duygusal anlar yaşadı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, “Gençlik bizim geleceğimiz. Nasıl ki eğitim ve kurslar anlamında gençlerimizin yanlarında olduysak, kültürel ve sosyal faaliyetlerde de her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bugün gençlerimizle birlikte ‘Kesişme İyi Ki Varsın Eren’ filmini izledik. 200’ün üzerinde gencimizle filmi izledik. Filmle birlikte bir kez daha gördük ki yokluk içerisinde bir hayat, küçücük bir bedene sığdırılmış koca bir yürek var. Gençlerimizle birlikte ‘İyi ki Varsın Eren’ diyoruz. Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi ve AK Parti Elazığ Gençlik Kolları yönetimine teşekkür ediyorum. Bizleri gençlerimizle buluşturup bu güzel filmi izleme fırsatı verdiği için. Tüm hemşehrilerime bu filmi izlemelerini tavsiye ediyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.