DOLAR 32,3609 0.12%
EURO 34,9770 -0.3%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN 22790841,35%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Elazığlı Kaymakam Güder’in “Hoş Geldin Bebek Mutluluk Getirdin” projesi en çok ilçedeki anneleri sevindirdi

Elazığlı Kaymakam Güder’in “Hoş Geldin Bebek Mutluluk Getirdin” projesi en çok ilçedeki anneleri sevindirdi

ABONE OL
Oca 7, 2022 01:23
Elazığlı Kaymakam Güder’in “Hoş Geldin Bebek Mutluluk Getirdin” projesi en çok ilçedeki anneleri sevindirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Görev yaptığı ilçelerde başarılarıyla adından söz ettiren, Elazığlı hemşerimiz Kaymakam Mehmet Güder, yakın zamanda göreve başladığı Muş’un Varto ilçesinde hayata geçirdiği “Hoş Geldin Bebek Mutluluk Getirdin” projesi en çok ilçedeki anneleri sevindirdi.

Kısa sürede hayata geçirdiği çalışmalarla vatandaşların sevgisini kazanan Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Güder, ilçe halkını sosyal belediyecilikle tanıştırarak, “Hoş Geldin Bebek Mutluluk Getirdin” sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamında, yeni bebekleri dünyaya gelen tüm ailelere bebek bakım seti hediyelerini çalışanlar vasıtasıyla evlerine kadar ücretsiz ulaştırıyor.

Mesaisinin büyük çoğunluğunu halkın arasında geçiren Elazığlı Hemşerimiz, Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Güder’in himayesinde başlatılan proje ilçe halkından büyük takdir görüyor.

“Hoş Geldin Bebek Mutluluk Getirdin” Projesiyle yeni doğan bebeklere belediyenin ilk hizmeti ile tanıştırdıklarını ifade eden Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Güder, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren,  ilçedeki eksikleri kısa sürede tespit edip, ilçe halkının yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalarımızı çok şükür hayata geçirmeye başladık.

 “Hoş Geldin Bebek Mutluluk Getirdin” projemizle de dünyaya gözlerini açan bebeklere hediyelerimizle anne babaların mutluluklarına bir mutlulukta biz katılmış olduk. Hayata geçirdiğimiz projelerimize halkımızın takdiri ve ilgisi bizleri mutlu ediyor ve daha çok çalışmaya sevk ediyor. Allah bizlere, milletimize ve devletimize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.  Bir kez daha yeni anne baba olan vatandaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, minik yavrularımıza hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.