DOLAR 32,4007 0.15%
EURO 35,3652 0.14%
ALTIN 2.323,350,20
BITCOIN 22903802,74%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elazığ’dan 44 öğrenci Biz Bir Takımız Projesine Gidiyor

Elazığ’dan 44 öğrenci Biz Bir Takımız Projesine Gidiyor

ABONE OL
Oca 8, 2022 21:05
Elazığ’dan 44 öğrenci Biz Bir Takımız Projesine Gidiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulanan ‘Biz Bir Takımız’ projesine ilimizden 44 öğrenci katılım sağlayacak. Bu projeye dair bir açıklama yapan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, projeye katılan öğrencilerin çok şanslı olduğunu vurguladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulanan ‘Biz Bir Takımız’ projesi ile; farklı sosyokültürel yapılardan gelen gençlerin spor ve farkındalık eğitimleri ile desteklenerek uzlaşı ve spor kültürüne katkıda bulunuluyor.

PROJEYE İLİMİZDEN 44 ÖĞRENCİ KATILACAK!

Bu projeyle; sınırlı imkânlara sahip gençlerin spor ve sosyal uyum eğitimleri ile desteklenerek ülkemizin toplumsal güven ortamı uzlaşı ve spor kültürüne katkıda bulunulacak. Bu projeye Elazığ da dâhil olmak üzere toplamda 24 ilden bin 56 genç katılacak. İlimizin kardeş ili Ankara olarak belirlendi. İlimizden 22 erkek (Şehit Nadir İpek Orta Okulundan) 22 kız (Ziya Gökalp Orta Okulundan) olmak üzere toplamda 44 öğrenci katılacak.

PROJEDE A’DAN Z’YE HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ DURUMDA!

Projenin eğitim programı haftada 1 gün 4 saat olarak 14 hafta boyunca Cumartesi veya Pazar günü uygulanacak. Proje süresince aile eğitimleri, 14 haftalık eğitim programı, yaz kampı ve iller arası ziyaret gerçekleştirilecektir. Proje kapsamında gençler spor eğitimleri ile basketbol ve oryantring uygulamalarını yaparak takım olma becerilerini gerçekleştirecek sosyal uyum eğitimleri ile kendini tanıma, farklı kültürleri anlama konusunda atölye çalışmaları yapılacaktır.

EREN: ÇOCUKLARIMIZ ÇOK ŞANSLILAR!

Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezinde; Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü, kurum personelleri, Proje İl Mentoru Prof. Dr. Mehmet Fatih Karahüseyinoğlu, okul yöneticileri, öğrenciler ve ailelerinin katılımlarıyla ‘Proje Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleşti. Proje Bilgilendirme Abdulsamet EreniToplantısında açılış konuşmasını yapan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Biz, siz değerli velilerimizi ve çocuklarımızı sadece ‘Biz Bir Takımız Projesi’ için değil, sürekli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çatısı altına bekliyoruz. Tabi bir okulumuz Şehit Nadir İpek Orta Okulu Sivrici’de yine Ziya Gökalp Orta Okulu Elazığ Merkezden bir okulumuz. Okullarımız şanslılar. Velilerimiz bizlere inansınlar, hocalarımıza, jüriye güvensinler. Çocuklarımıza çok ciddi katkıları olacak. Türkiye’nin birçok yerinden arkadaşları olacak ve çok önemli kazanımlar elde edecekler. Ben bir kez daha buraya kadar geldiğiniz için ve bu ekibe hem kurumum hem de şahsım adına saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.