height="132" />
TOKİ Anahtar Teslimine Devam

TOKİ Anahtar Teslimine Devam

ABONE OL
Oca 8, 2022 21:00
TOKİ Anahtar Teslimine Devam
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un koordinesinde Elazığ’da 23 bin konutun inşa edilmesi için çalışma başlatılmıştı. 

Bu kapsamda tamamlanan binlerce konut ise hak sahiplerine kura ile teslim edilmeye devam ediyor. Kent merkezinin yanı sıra köylerde de çelik konstrüksiyonlu evlerin yapımı hızla sürüyor.

Bu kapsamda merkeze bağlı Aşağıdemirtaş ve Yukarıdemirtaş köylerinde konutları tamamlanan hak sahiplerine konutlarının anahtarları teslim edilmeye başlanıldı.

24 Ocak 2020 depreminde ağır hasarlı evlerinden hak sahibi olan vatandaşlar için yapılan konutların teslimleri devam ediyor. Çelik konstrüksiyonlu yapılan köy konutlarından hak sahibi olan Aşağı ve Yukarı Demirtaş köy sakinleri de anahtarlarını teslim alarak, sıcak yuvalarına kavuştu. Evlerini teslim alan vatandaşlar, sıcak yuvalarına kavuşmanın heyecanını yaşadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.