DOLAR 32,3699 0.15%
EURO 34,9662 -0.31%
ALTIN 2.324,070,21
BITCOIN 22796201,41%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Elazığ’da Öğrencilerin İyilik Seferberliği

Elazığ’da Öğrencilerin İyilik Seferberliği

ABONE OL
Ara 31, 2021 00:22
Elazığ’da Öğrencilerin İyilik Seferberliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İzzetpaşa kız öğrenci yurdunda kalan öğrencilerin iyilik seferberliği hız kesmeden devam ediyor. 2021-2022 Eğitim Öğretim döneminin başlamasıyla birlikte her ay düzenli olarak İzzetpaşa Kız Öğrenci Yurdunda kalan gönüllü öğrenciler İlimiz hayırsever esnaflarından topladıkları erzakları yurtta kolileyip önceden belirlenen yardıma muhtaç ailelere ulaştırmaya devam ediyor.

GSB Elazığ Yurtlarında kalan öğrencilerin güzel bir dayanışma örneği gösterdiklerini belirten Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, ‘’Öncelikle ben İzzetpaşa Öğrenci Yurdunda kalan gönüllü öğrencilerimizi anlamlı davranışlarında dolayı tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz bu tür gönüllülük esaslı projelerle hem sosyal sorumluluklarını yerine getirerek yardımlaşma ve dayanışmayı öğreniyor hem de yardıma muhtaç ailelerin gönüllerine dokunarak onların hayır dualarını alıyorlar. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak gerek Gençlik Merkezlerimizdeki gönüllü gençlerimizle gerekse yurtlarımızdaki gönüllü ordusu gençlerimizle bu tür faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Ben emeği geçen hayır sever esnaflarımıza ve öğrencilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.