height="132" />
Akın: Maalesef AKP’nin kadroları vasat bile değilmiş

Akın: Maalesef AKP’nin kadroları vasat bile değilmiş

ABONE OL
Ara 22, 2021 23:05
Akın: Maalesef AKP’nin kadroları vasat bile değilmiş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, yazılı bir açıklama yaparak insanların gerçekten çok ciddi bir durumla yüzleştiğini ve içten içe maalesef AKP’nin kadroları vasat bile değilmiş şekline ifade ettiklerini belirtti.

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, yazılı bir açıklama yaparak ülke ve ilimiz gündemi konusunda değerlendirmelerde bulundu.  İlimizde gündemi ile ilgili olarak konuşacak çok şeyin olduğunu inşallah en yakın zamanda Elâzığ’a en güzel en hayırlı hizmetleri getireceklerini, insanların gerçekten çok ciddi bir durumla yüzleştiğini ve içten içe maalesef AKP’nin kadroları vasat bile değilmiş şekline ifade ettiklerini belirtti
Bakın aylardır Elazığ’ı belediyesini uyardıklarını dile getiren Saadet Partisi İl Başkanı Akın,. Şu devasa krediyi almayın diye. Nedir sizin bu faizli kredi sevdanız yahu. Bu nasıl mantık. Başka geliriniz mi yok. Her yeri imara açıp satıyorsunuz zaten. Gittiler aradılar kimsenin aklına gelmez Japonya’nın bir bankasından kredi ayarladılar.
Diğer taraftan vatandaşın Abdullah Paşa da evlerini yıkmışlar daha o işi yapamadılar millet konteynerlerde kiralarda mücadele veriyor, belediye bir bakıyorsun villa kent projesi diye hayali bir projenin peşinde koşturuyor. Bunların hepsi aynı, atölye yap sanayi yap vatandaşı iş sahibi et dedik yok villa yapacağım.
Elazığ’da önce ekmeğin gramajını düşürdüler zam yapmak yerine kurtarmadı sonra ekmeğe zam yaptılar. Olacak şey mi bu. Biz ne dedik bari insanımıza ucuz ekmek vermek için Halk Ekmeği kurun, aylardır söylüyoruz ancak hala hiçbir şey yapılmadı. Her şeye para var ama vatandaşa ekmek yok.
Elâzığ Oto sanayi Sitesi senelerdir harabeye dönmüş Allah rızası için kimse el atmadı neden çünkü orada oy yok, para da getirmez. Ne yapalım otopark yapalım. Yahu belediye otoparkçı mı Allah aşkına teşvik edin özel firmayı geçin. Şehirde plan yok program yok her yer iç içe geçmiş. Milletvekillerine baktığınız zaman, İlçelerde tek kuruşluk yatırım yok ne atölye ne turizm hiçbir şey yok akşama kadar hiçbir yer olmamış gibi vatandaşı ziyaret ediyorlar çay içiyorlar.
Biz dedik ki her ilçeye mutlaka tesisler yapacağız turizm yatırımı yapacağız, insanları iş sahibi edeceğiz, oradan bir ilçenin belediye başkanı çıkmış 15 senedir koltukta oturuyor, şimdi çıkmış diyor ki tesis yapacağız, kim inanacak size, 15 senedir neredeydin sormazlar mı adama. Sizin elinizde en bol para olduğu zamanı da gördük. Bir çivi çakmadınız. Milleti belediye kapılarına iş umuduyla diktiniz” dedi.
Elâzığ’ın çocuklarının çoğu okumuş başarılı çocuklar, derecelere giriyor. Bu çocukları ucuz işgücü görmemeliyiz. Bir an önce Elâzığ’a katma değeri yüksek yatırımları çekmemiz gerekiyor ki bu gençlerimiz bu beyinler Elazığ’da kalsın vurgusu yapan Akın, Bunu başarmamız gerekiyor. Biz gelirsek ilk işimiz Elâzığ’ın kaybolan aslını, nüfusunuzu geri getirmek ve nüfusunuzu insan kaynağını korumak. Elâzığ viraneye döndü niteliksiz göç alıyor. Nitelikli göç veriyor. Kimsede buna dur demiyor. Herkes farklı polemikler peşinde” ifadesinde bulunarak konuşacak çok şeyimiz var inşallah en yakın zamanda Elâzığ’ımıza en güzel en hayırlı hizmetleri getireceğimizden şüpheniz olmasın. İnsanlarımız gerçekten çok ciddi bir durumla yüzleşiyor. İçten içe Maalesef AKP’nin kadroları vasat bile değilmiş diyorlar” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.