height="132" />
Prof. Dr. Kazım Şahin Tekrardan  TÜBA Akademi Konseyi Üyesi

Prof. Dr. Kazım Şahin Tekrardan TÜBA Akademi Konseyi Üyesi

ABONE OL
Ara 23, 2021 22:03
Prof. Dr. Kazım Şahin Tekrardan  TÜBA Akademi Konseyi Üyesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) 57. Genel Kurulu’nda Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kazım Şahin tekrar TÜBA Akademi Konseyi Üyesi olarak seçildi.

TÜBA 58. Genel Kurulu 18 Aralık 2021 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi. Açılış ve protokol konuşmaları ile başlayan Genel Kurul’da 57. Genel Kurul’da üye seçilen TÜBA üyelerine beratları takdim edildi.

Genel Kurul’da daha sonra divan teşekkülünden sonra akademi üyeliği ve konsey üyeliği seçimlerine geçildi. 13 Kasım 2021 tarihindeki değişiklik sonrasında bilim alanı bazlı seçimlerde Genel Kurul toplantısında yapılan oylama sonucu; üyelik süresi biten Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kazım Şahin tekrardan TÜBA Akademi Konseyi Üyesi olarak seçildi.

Genel Kurul, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in genel kurul sunumu, görüşler ve temennilerin iletilmesinin ardından sona erdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.