DOLAR 32,3129 0.19%
EURO 35,1156 -0.05%
ALTIN 2.279,660,12
BITCOIN 22729260,92%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Miniklere Sinema Keyfi

Miniklere Sinema Keyfi

ABONE OL
Ara 16, 2021 16:44
Miniklere Sinema Keyfi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak, hayal gücünün gelişmesine imkan sağlamak ve anı kültürü oluşturmak amacıyla hizmet sunan Mini Gösteri Merkezi, minik konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Mini Gösteri Merkezi, Vali Mehmet Lütfullah Bilgin İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencilerini ağırladı.

Pandemi kurallarının uygulandığı sinema etkinliğinde miniklere patlamış mısır ikramı yapıldı.

“Kuzular Firarda” adlı animasyon filmini izleyen miniklerin keyfi, yüzlerine ve kahkahalarına yansıdı.

Elazığ Belediyesi tarafından tahsis edilen araçlarla okullarından alınan öğrenciler, hep birlikte film izlemenin keyfini yaşadılar.

AKKUŞ: “ÇOCUKLARIMIZ SİNEMAYI GÖRECEKLER VE ÖĞRENECEKLER”

Vali Mehmet Lütfullah Bilgin İlköğretim Okulu Ana Sınıfı Öğretmeni Yasemin Akkuş, “Elazığ Belediyesi’nin Mini Gösteri Merkezinde sinema etkinliği olduğunu duyunca arkadaşlarımızla beraber öğrencilerimizi getirmek istedik. Pandemi nedeniyle çocuklarımız 2 yıldır sinemaya gidememişlerdi. Sinemaya gitme imkânı olmayan çok fazla öğrencimiz var. Onları Belediyenin bu etkinliğine getirelim dedik. Bu etkinliğin çocuklarımız için faydalı olacağını düşünüyoruz. Çocuklarımız sinemayı görecekler, öğrenecekler ve büyük ekranda izleme imkânı bulacaklar. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na bu noktada teşekkür ederiz.” dedi.

MİNİKLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Yapılan etkinlikten dolayı çok memnun olduklarını ifade eden çocuklar da Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na  teşekkür ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.