height="132" />
TÜMSAĞDER Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz’u  ziyaret etti

TÜMSAĞDER Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz’u ziyaret etti

ABONE OL
Ara 4, 2021 11:25
TÜMSAĞDER Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz’u  ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm sağlık sektörü çalışanları derneği Başkanı İlhan ŞEN ve yönetim kurulu Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan KAYGUZUS’U makamında ziyaret etti.

Dernek başkanı İlhan ŞEN, dernekleri hakkında bilgiler verdi. ŞEN, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. DR. İrfan Kaygusuz’a kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alaka için teşekkür ederek 18 Aralık 2021 tarihinde açılacak olan Tüm sağlık sektörü çalışanları derneğinin projesi olan Sağlık Kültür Kafenin açılışına Prof. Dr. İrfan Kaygusuz’u ve hastane yönetimini davet etti. Dernek başkanı İlhan ŞEN, Sağlık kültür kafenin sağlık çalışanları yanında tüm halkımıza hizmet vermekten onur duyacağını dile getirdi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan KAYGUZUZ’DA Tümsağder Derneği yönetim kuruluna ziyaretlerinden Dolayı Teşekkür ederek, Çalışmalarında Kendilerine başarılar diledi.

Ayrıca Tümsağder yönetim kurulu Fırat Üniversitesi Hastanesi Başmüdürü, İlyas TÜRK’Ü, Fırat Üniversitesi Hastanesi Müdürü Metin CEBECİYİ, Fırat Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Meltem Yıldızı da makamlarında ziyaret ederek hem dernek hakkında bilgiler verdi hem de Sağlık Kültür Kafenin açılışına davet ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.