DOLAR 32,3374 0.23%
EURO 35,0928 -0.11%
ALTIN 2.292,290,67
BITCOIN 22762370,82%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

İL ÖZEL İDARESİ’NDE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

İL ÖZEL İDARESİ’NDE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

ABONE OL
Kas 26, 2021 12:05
İL ÖZEL İDARESİ’NDE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İl Özel İdaresi ile Bem-Bir Sen arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Elazığ İl Özel İdaresi’nde gerçekleştirilen imza törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay, Bem-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı Süleyman Akay ve Sendika Temsilcisi Mahmut Tanış katıldı.

Elazığ İl Özel İdaresi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi 2022-2023 yılları kapsayacak. Sosyal Denge Sözleşmesi ile Elazığ İl Özel İdaresinde çalışan memur ve sözleşmeli personelin sosyal haklarının iyileştirilmesi sağlanmış oldu.

İmzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi ile ilgili değerlendirmede bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, imkânlar ölçüsünde her zaman çalışanların sosyal haklarının iyileştirilmesine önem verdiklerini belirterek, “Sayın Valimize sözleşmenin imzalanmasında ki büyük desteklerinden dolayı müteşekkiriz. Ayrıca İl Genel Meclis Başkanımıza ve İl Genel Meclis Üyelerimize şükranlarımızı sunuyorum. Memur ve sözleşmeli personellerimize Sosyal Denge Sözleşmesi hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.

Bem-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı Süleyman Akay ise, imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi’nin hayırlı olması dileğinde bulunarak; “İl Özel İdaresi personeline ekonomik katkı sağlayan bu sözleşmenin imzalanmasını sağlayan ve çalışanlardan desteklerini esirgemeyen Elazığ Valimiz Sn. Dr. Ömer Toraman’a, İl Genel Meclis Başkanımız Sn. İbrahim Şerbet’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sn. Ali Şiş’e, tüm İl Genel Meclis Üyelerimize ve Başkan Yardımcımız Sn. Mahmut Tanış’a teşekkür ediyorum “dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.