DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.283,010,25
BITCOIN 22887881,74%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ARICAK VE ALACAKAYA İLÇELERİNDE MUHTARLARA YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

ARICAK VE ALACAKAYA İLÇELERİNDE MUHTARLARA YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

ABONE OL
Kas 26, 2021 21:08
ARICAK VE ALACAKAYA İLÇELERİNDE MUHTARLARA YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ genelinde gerçekleştirdiği hizmetlerle kentin yaşam standartlarını yükselten Elazığ İl Özel İdaresi belirli periyotlarla muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü Tarafından bilgilendirme çalışmaları kapsamında muhtarlara yönelik; imar kanunu ve kaçak yapılaşmanın doğuracağı sorunlara ilişkin bilgilendirme semineri Arıcak ve Alacakaya ilçelerinde düzenledi.

Gerçekleştirilen seminerde İmar kanunda yer alan düzenlemeler ve kaçak yapılaşma ile ilgili süreçler, sorunlar ve çözüm önerileri muhtarların hem imar kanunu hem de kaçak yapı ile mücadele çerçevesinde yapması gerekenlere ilişkin bilgiler verildi.

İl Özel İdaresi Coğrafi Bilgi Sistemleri Birimi tarafından hazırlanan köy yerleşik alan haritaları da muhtarlara teslim edildi.

Elazığ İl Özel İdaresi bilgilendirme seminerlerine diğer ilçelerde devam ederek tüm muhtarları köy yapılaşmasında uyulması gereken genel kurallar ile kaçak yapılaşmayla mücadelede yapılması gerekenler ve uygulanacak cezai işlemler hakkında bilgilendirilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.