DOLAR 32,3520 0.31%
EURO 35,1249 -0.03%
ALTIN 2.302,691,12
BITCOIN 23065053,39%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Bizmişen Sosyalhane Projesi Hızla İlerliyor

Bizmişen Sosyalhane Projesi Hızla İlerliyor

ABONE OL
Kas 16, 2021 10:04
Bizmişen Sosyalhane Projesi Hızla İlerliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla şehir genelinde yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Güney Çevre Yolu Yemişlik mevkii yeni TOKİ inşaat bölgesinde toplamda 1900 metrekarelik zemin üzerinde 650 metrekare yapı alanına sahip yeni bir ‘Sosyalhane’ inşasına başladı.

Çalışmaların hızla ilerlediği sosyalhane projesi kapsamında; meslek edindirme kursları, çocukların kodlama becerilerinin geliştirilmesi ve annelerin kişisel becerilerinin artırılmasına yönelik mekânlar oluşturulacak.

Bünyesinde; kütüphane, kafeterya, çok amaçlı salon, ofis ve atölyelerin yer alacağı yeni sosyalhane’de; çocukların yaratıcılık, yenilikçilik ve girişimcilik alanlarındaki kabiliyetlerini artırmak ve buna yönelik altyapı ve hizmet modellerini geliştirmek için bir de Robotik Kodlama Atölyeleri yer alacak.

ARALIK SONUNDA TAMAMLANACAK

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;

“Özellikle kadın, çocuk ve gençlere sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda destekleyici eğitimlerin verileceği ayrıca istihdama yönelik katkı sağlayacak faaliyet imkânlarının da sunulacağı yeni sosyalhane projesi, bu yılın sonunda tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine hazır duruma getirilecektir.” denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.