height="132" />
Ulu Önder ATATÜRK’ü şükranla anıyoruz

Ulu Önder ATATÜRK’ü şükranla anıyoruz

ABONE OL
Kas 16, 2021 10:38
Ulu Önder ATATÜRK’ü şükranla anıyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan “Onun bize çizdiği aydınlık yol, her daim rehberimiz olacak ve eserlerine tüm halkımız sahip çıkacaktır…” dedi.

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Başkan Arslan, “Onun bize çizdiği aydınlık yol, her daim rehberimiz olacak ve eserlerine tüm halkımız sahip çıkacağız.

Tarihte eşi görülmeyen bir kararlılık ve azimle, ülkemizin istiklal ve bağımsızlık mücadelesinin önderi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hepimizin kalbinde büyük bir şükran ve minnetle yaşamaktadır.

O’nun ülkemiz için çizdiği uygarlık yolu ve Cumhuriyet gibi büyük ve anlamlı emaneti her zaman yaşayacaktır.

Biz ve bizden sonraki nesiller, Büyük Önder’in ülkemiz için koyduğu hedeflerden hiçbir zaman kopmayacak ve O’nun aziz hatırasına layık olacaktır.

Elazığ iş dünyamız adına, bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun…”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.