DOLAR 32,3362 0.25%
EURO 35,1641 0.05%
ALTIN 2.304,781,21
BITCOIN 22930322,70%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

TSE Belge Gözetim Tetkiki Başarıyla Tamamlandı

TSE Belge Gözetim Tetkiki Başarıyla Tamamlandı

ABONE OL
Kas 16, 2021 10:48
TSE Belge Gözetim Tetkiki Başarıyla Tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kalite Yönetim Sistemleri Baş Denetçisi ve Akdeniz Bölge Koordinatörü Hasan Demirtaş tarafından Elazığ TSO’da bir gün süren TSE Gözetim Tetkiki başarıyla tamamlandı.

Tetkikte bir değerlendirmede bulunan Demirtaş, Elazığ TSO’nun kalite yolculuğuna şahit olduğunu belirterek, “Oda Yönetim Kurulu ve Profesyonellerinin ortaya koydukları bu çalışmalar ve hizmetlerden büyük bir mutluluk duymaktayız…” dedi.

TSE hizmette kalitenin artmasına katkı sağlıyor…

Elazığ TSO Gözetim Tetkiki Oda Meclis Toplantı Salonunda Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Zülfü Altıntaş, Genel Sekreter M.Mehmet Karabulut, Birim Müdürleri ve Oda Personellerinin katılımı ile yapıldı.

Gözetim öncesi açılış toplantısında bir değerlendirmede bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Zülfü Altıntaş, TSE’nin üye memnuniyetinin artması ve Odanın sürekli kendini yenileme noktasında çok değerli katkılar sağladığını ifade etti. Yapılan her tetkik ve gözetim ziyaretlerinin Odaya çok önemli kazanımlar sağladığını ifade eden Altıntaş, “TOBB Akreditasyon sisteminde C sınıfından B sınıfına yükselme başarısı gösteren Odamızın yeni hedefi Akreditasyonda A sınıfıdır. Bu noktaya gelebilmek için de TSE tarafından verilen TSE – EN – ISO 9001:2015 belgesi çok büyük önem taşımaktadır. Akreditasyonda A sınıfının eşiğine gelmiş olan Odamız aynı zamanda içinden geçmekte olduğumuz bu süreçte TSE’den Güvenli Hizmet Belgesi’ni de alan Bölgenin ilk Odalardan biri olmuştur.

Bu gayretlerimizin TSE gibi bir kurum tarafından incelenmesi ve belgelenmesi ise çok önemlidir. Bu vesile ile titiz çalışması ve tüm yol gösterici gayretleri nedeniyle TSE Baş Denetçisi Sayın Hasan Demirtaş’a teşekkür ediyor, Odamıza bu belgeyi kazandıran tüm personellerimizi de kutluyoruz” dedi.

Elazığ TSO’nun kalite yolculuğuna şahidim…

TSE Denetçisi ve Akdeniz Bölge Koordinatörü Hasan Demirtaş’ta Elazığ TSO Yönetimi ve profesyonellerinin çalışma ve gayretlerini il dışında yaşayan bir bürokrat olarak yakından takip ettiğini söyledi. Demirtaş konuşmasında, “TSE’de 20 yıla yaklaşan bir hizmet dönemimiz var. Dolayısı ile Elazığ TSO’nun kalite yolculuğunu ve bugün aldığı mesafeyi çok iyi biliyorum. Şehrimize değer katma adına önemli çalışmalar yaptığını görmekten mutluluk duyduğumu özellikle ifade etmek istiyorum.

Oda Yönetim Kurulu’nun bir süre önce Antalya’da Yönetim Gözden Geçirme Toplantısına şahit oldum. Bunlar çok güzel ve bir kurum için değerli adımlar.

Bir gün süren gözetim sürecinde bizlere gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Asilhan Arslan şahsında tüm Yönetim Kuruluna ve Oda personellerine teşekkür ediyorum. Müşteri memnuniyeti konusunda iyi uygulamalar gördük. Güvenli Hizmet Belgesi bunun bir sonucudur. Bu uygulamaları Türkiye’de gittiğimiz diğer kurumlarda da örnek olarak göstereceğiz. Elazığ TSO’nun kalite yolculuğunun devam ve sürekli iyileşme için bizler de önerilerimizi sunduk. Elazığ TSO Gözetim Tetkikini başarıyla geçmiştir. Raporlarımızda da bunu kayıt altına alacağız. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.