DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,290,20
BITCOIN 22971372,41%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

ELAZIĞ’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

ELAZIĞ’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

ABONE OL
Eki 30, 2021 17:40
ELAZIĞ’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Elazığ İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde düzenlenen programla coşkuyla kutlandı.

Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Elazığ İl Özel İdaresi, Fırat Üniversitesi ve Fırat Kalkınma Ajansı iş birliğiyle düzenlenen kutlama programına, Elazığ Valisi Sn.Dr. Ömer Toraman, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Sn.Dr. Leyla Şahin Usta, Elazığ Milletvekilleri Sn.Metin Bulut ve Sn.Sermin Balık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve protokol üyeleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Elazığ İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde eğitimlere katılan çocuklar ve protokol üyelerinin katılımıyla Gençlik yürüyüşü yapıldı.
Elazığ İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi bünyesindeki Gençlik Ofisi’nin açılışının da gerçekleştirildiği programda konuşan Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, “Güzel bir günde, güzel bir tesiste, Gençlik Ofisi’nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Göğsümüzü kabartan, iftihar edeceğimiz bir tesis kazanmışız. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. İnşallah güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Program, protokol üyelerinin Elazığ Belediyesi’nin destekleriyle
TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali yarışmasında derece alan Fırat Üniversitesi öğrencileri ile birlikte atölyeleri gezmeleriyle sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.