height="132" />
DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

ABONE OL
Eki 22, 2021 06:50
DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Sebebiyle Bir Mesaj Yayımladı.

Başkan Arslan; Sorunların yerinde ve hızlı bir şekilde çözümünü sağlamak amacıyla fedakârca çalışan gazeteciler, gelişmeleri halkla paylaşma yolunda emek harcayarak, yönetenler ile yönetilenler arasında köprü görevi görmektedir.

Toplumun kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif olarak görev alıp emek harcayan ve bunu her türlü zor şartta yapan gazeteciler, çok önemli bir kamusal faaliyeti de ifa etmektedir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK “Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır” diyerek özgür basının önemini vurgulamıştır.

Özgür, tarafsız ve ilkeli olarak çalışan gazeteciler, demokratik çok sesliliğin güvencesidir. İlimizde, Odamızın her çalışmasına koşan, her aktivitemizi kamuoyu ile paylaşan ve 24 Ocak 2020 tarihinde yaşamış olduğumuz büyük deprem felaketinde tüm ülkeye sesimizi duyuran tüm gazete emekçilerine iş dünyası olarak daha önce de dile getirdiğim gibi bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu düşüncelerle; İlimizin kültürel sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif görev alarak emek harcayan, tüm kıymetli basın mensuplarımızın 21 Ekim Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.