height="132" />
Erbakan: Anket Firmaları Bizim Oylarımızı Kararsızlara Yazıyor

Erbakan: Anket Firmaları Bizim Oylarımızı Kararsızlara Yazıyor

ABONE OL
Ara 3, 2021 14:08
Erbakan: Anket Firmaları Bizim Oylarımızı Kararsızlara Yazıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, anket firmalarının uyguladığı karartmanın altını çizerek, “Bizim oylarımızı kararsızlara yazıyorlar. Biz de bu kararsızlar neden her ankette yüzde 20, 30 çıkıyor diyoruz. En güvenilir en sağlıklı anketi bizler, Genel Başkan Yardımcılarımız, teşkilatlarımız ile Anadolu’yu karış karış gezerek yapıyoruz. Anadolu’yu gezdiğimizde, iktidar partisinin kalesi olarak nitelendirilen yerlerde dahi gördüğümüz manzara şudur ki; yapılacak ilk seçimlerde Yeniden Refah Partisi sandıklardan yanardağ gibi patlayacaktır.” İfadelerini kullandı.

Anket Firmaları Bizim Oylarımızı Kararsızlara Yazıyor

Anket firmalarının Yeniden Refah Partisine ve kendisine karşı karartma uyguladığını söyleyen Erbakan, Millî Görüş’e geçmişte de aynı oyunların oynandığını, daha önce olduğu gibi sandıkta büyük bir sürprize imza atacaklarını söyledi.

Erbakan, “Anket şirketleri bize verilen oyları kararsız oylar olarak yazıyor. Onlarca partilimizin Genel Başkan yardımcılarımızın başına gelen olaylar bunlar… Hepimizin bildiği tanıdığı anket firmaları arıyor diyorlar ki, ‘Yeniden Refah Partisi seçeneklerin arasında yok.  Biz sizi kararsızlara yazacağız’. Biz de bu kararsızların sayısı neden her ankette yüzde 20 yüzde 30 çıkıyor diyoruz. Meğerse içinde hep Yeniden Refah’ın oyları varmış. En güvenilir, en sağlıklı anketi bizler Genel Başkan yardımcılarımız, teşkilatlarımız Anadolu’yu karış karış gezerek yapıyoruz. Ve biz Anadolu’yu gezdiğimizde İktidar partisinin kalesi olarak nitelendirilen yerlerde dahi gördüğümüz manzara şudur ki; yapılacak ilk seçimlerde Yeniden Refah Partisi sandıklardan yanardağ gibi patlayacaktır.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.