height="132" />
ELAZİZ KÜLTÜR EĞİTİM VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YOĞUN KATILIMCI İLE AÇILDI

ELAZİZ KÜLTÜR EĞİTİM VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YOĞUN KATILIMCI İLE AÇILDI

ABONE OL
Eki 10, 2021 18:37
ELAZİZ KÜLTÜR EĞİTİM VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YOĞUN KATILIMCI İLE AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elaziz kültür eğitim ve yardımlaşma derneği açılışına Katılan Elazığ İl Özel İdare Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Gür , Gençlik Ve Spor Müdürü Abdulsamet Eren ,Fırat Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Kenan Peker , siyasi parti temsilcileri , Stk Temsilcileri ve vatandaşlar Katıldı .

Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Onur Şahin Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti.

Misyonumuz dahi Vizyonumuzdur; El Aziz gönlümüzün serin suyu… Mezopotamya’nın kadim yurdu, Ali Osman ı devletin sancak vilayetidir. Binlerce yıllık yaşamdan derlenip kazanılmış kültürü, doğası, tarihi en mühim olanı ise toprakları üzerinde her devlet i hüküm sürenlerden kazandığı güzel El Aziz adetlerini yaşatmak… Yaşar vaziyette gelecek El Aziz nesillerine ulaştırmak. Tüm bunları başarmak için ilimiz eksiklerini, Ülkemiz fazlası ile bir edip ihtiyacı olana Kültürünü, fidanını yada tohumunu Balakgazi’sini, Yavuz’unu, Fatih han’ını dahi bunların en gerçeğini ve en doğalını ulaştırmak gerekir. Gelin birlik olalım… Fazlamızı eksiğimize tamamlayalım! Tüm devlet kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, diğer topluluklar… Ve en kıymetilimiz… Siz! Planladığımız etkinlikler çerçevesinde bir olur paylaşırsak, Elazığ, El Aziz olur. Sıcak olur. Bereket olur. Biz eğitimi, yardımlaşmayı, paylaşmayı tıpkı atalarımızdan öğrendiğimiz üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı misyon edindik bu sebeple; Kurslar, Konferanslar, Tiyatro oyunları hatta Sinema filmleri yapacağız. Kampanyalar, Festivaller, Programlar düzenleyeceğiz… Sizi çok seveceğiz. Eksiklerinizi siz eksiklik hissetmeden tamamlayacağız… Siz berhudar olun, El Aziz hayırseverleri ve gönüllüleri ile eksiğinizin yamasıdır.

Az önce benimsediğimiZ misyonu ve vizyonun dan bahsettiğim ve bugün de Kuruluşunu gerçekleştirmiş olduğumuz derneğimiz aslın da yeni bir proje olarak görünse de uzun süredir yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımız ile birlikte gerekli alt yapı çalışmalarını sürdürdüğümüz bir projedir. Alt yapı çalışmalarını bitirdiğimiz derneğimizi resmi olarak dernekler masasından aldığımız olur ile faliyete geçirmiş bulunmaktayız. Artık planladığımız çalışmaları gerçekleştirme vakti gelmiştir . Bu süreçte kurucu yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, dernek organlarımız ve bizim için en önemlisi olan Elazığ ilimiz halkının da desteğini alarak kültürel sosyal ve yardımlaşma alanın da artık biz de varız ve elimiz den gelenin en iyisini yaparak bize destek verenlerin umutlarını boşa çıkarmayacağız. İlimiz bölgede sayısız kültüre sahip bir konumdadır bizler de bu külütürün ELAZİZ KÜLTÜR EĞİTİM VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ olarak bekçileri olacağız. Derneğimiz ilimize hayırlı olsun .

Açılış programı kurdele kesimi, Dernek Binasının Tanıtımı , İkramlar ve kürsü başı etkinliği ile devam etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.