height="132" />
Başkan Tomaç’tan ASKON’a Ziyaret

Başkan Tomaç’tan ASKON’a Ziyaret

ABONE OL
Eki 10, 2021 18:21
Başkan Tomaç’tan ASKON’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ 15 Temmuz Milli İrade Ocakları, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Elazığ Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı Nizamettin Ertan Diler ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Başkan Tomaç şu açıklamalarda bulundu

Birlikte yönetim ilkemiz doğrultusunda şehrimizin bütün dinamikleriyle bir araya gelerek Elazığ’da 15 Temmuz ruhunu gelecek nesillere unutturmamak adına çalışmalar icra etmekteyiz, bu anlamda Günümüzde sivil toplum örgütlerinin önemiden bahseden başkan Tomaç Hepimizin ortak gayesi, memleketimiz Ülkemiz Vatan,Bayrak ve Ezan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin bize emanet ettikleri bu vatanı gelecek nesillere anlatmak ve yaşatmak olacaktır. Bu kapsamda şehrimizin sivil toplum kuruluşları, dernekleri, muhtarları, eğitimcilerimiz veya iş adamlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde ilerletiyoruz. Bugünde ASKON Başkanımız Nizamettin Ertan Diler ve yönetimi ile birlikte neler yapabiliriz noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.