DOLAR 32,3609 0.12%
EURO 34,9770 -0.3%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN 22790841,35%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Türkiye İkinciliği ve En İyi Takım Ruhu Ödülü İpekyolu Roket Takımının

Türkiye İkinciliği ve En İyi Takım Ruhu Ödülü İpekyolu Roket Takımının

ABONE OL
Eyl 27, 2021 18:33
Türkiye İkinciliği ve En İyi Takım Ruhu Ödülü İpekyolu Roket Takımının
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İl Özel İdaresi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Cumhurbaşkanlığı Himayesindeki Fırat Üniversitesi Akademik destekli İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde iki ödül birden aldı.

İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Roket Takımı ilk ödülünü, TEKNOFEST bünyesinde ROKETSAN ve TÜBİTAK tarafından düzenlenen Roket yarışmasında Türkiye ikincisi olarak aldı.

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne 111 ülkeden yapılan 200.000 başvuru sonrasında değerlendirmeyi geçen 44.912 takım arasında yarışan İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Roket Takımı orta irtifa roket kategorisinde büyük bir başarı göstererek Türkiye ikincisi oldu.

İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Roket Takımı yarışmada, TEKNOFEST en iyi takım ruhu ödülünü alma başarısı göstererek ikinci ödülünü aldı.

İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Roket Takımı, TEKNOFEST’te iki ödül birden alarak Elazığ’ı en güzel şekilde temsil etmiş oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.