DOLAR 32,3409 0.18%
EURO 35,1412 -0.13%
ALTIN 2.240,57-0,12
BITCOIN 2084046-5,02%
Elazığ

HAFİF YAĞMUR

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Türkiye Boks Federasyonu Elazığ İl Özel İdaresini Ziyaret Etti

Türkiye Boks Federasyonu Elazığ İl Özel İdaresini Ziyaret Etti

ABONE OL
Eyl 12, 2021 18:30
Türkiye Boks Federasyonu Elazığ İl Özel İdaresini Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyyüp Gözgeç ve beraberindeki heyet Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş’i ziyaret ederek, Elazığ’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından organize edilen Ahmet Uygur Türkiye Gençler Ferdi Boks Türkiye Şampiyonası dolayısıyla Elazığ’da bulunan Türkiye Boks Federasyonu heyeti Elazığ İl Özel İdaresi’ni ziyaret etti.

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş’i makamında ziyaret eden Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyyüp Gözgeç, Elazığ Boks İl Temsilcisi Dr. Kubilay Şenbakar ve eski Milli Boksörlerimizden Elazığ Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Ramazan Polat, Elazığ’da düzenlenen şampiyonaya desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

GENEL SEKRETER ALİ ŞİŞ: ŞAMPİYONA’NIN ELAZIĞ’DA DÜZENLENMESİNDEN DOLAYI MUTLUYUZ

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye Boks Fedarasyonu’nun Elazığ’da bir şampiyona düzenlemesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek;” Elazığ’da düzenlenen şampiyonaya şehrimizim yetiştirdiği çok değerli spor insanı Ahmet Uygur’un isminin verilmesinden de kıvanç duyduk. Bizler her zaman spora destek vererek, gençlerimizin gelişimine katkı sağlamaya özel gayret gösteriyoruz. Böylesi bir şampiyonayı da desteklemek bizim için büyük bir mutluluktur. Şampiyona da mücadele eden tüm gençlerimize başarılar diliyorum. Ziyaretlerinden dolayı da Türkiye Boks Federasyonu Başkanımıza ve değerli heyetine teşekkür ediyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

BAŞKAN ÖZGEÇ: GENEL SEKRETERİMİZE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyyüp Gözgeç ise ziyarette yaptığı değerlendirmede, Elazığ’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek;” Ahmet Uygur Türkiye Gençler Ferdi Boks Türkiye Şampiyonası dolayısıyla Elazığ’dayız. Elazığ bizim kendi evimiz gibidir. Dolayısıyla burada bulunmaktan çok mutluyuz. Elazığ İl Özel İdaremizin, şampiyona sürecinde çok kıymetli desteklerini gördük. Genel Sekreterimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Anketler

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI SİZCE KİM OLUR?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.