DOLAR

32,5424

-0.03%
EURO

34,8773

-0.06%
ALTIN(gr)

2.422,54

-0,30%
BİST 100

9722.09

-0,30%
height="132" />
FÜ Elazığ İl Özel İdare İle Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü İmzaladı

FÜ Elazığ İl Özel İdare İle Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü İmzaladı

ABONE OL
Ağu 27, 2021 09:33
FÜ Elazığ İl Özel İdare İle Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü İmzaladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO ile Elazığ İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü arasında Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü ve Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Aşçılık Programı‘nda eğitim gören öğrencilere staj imkanı ile öğrencilere yarı zamanlı çalışma desteğini içeren Mesleki Eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Gür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ ile Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Taner Şengün katıldı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş arasında imzalanan protokol kapsamında; Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü ve Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Aşçılık Programı öğrencilerinin zorunlu stajlarını yapabilmelerine yönelik olarak öğrencilerin İl Özel İdaresi bünyesinde faaliyet gösteren sosyal tesislerde zorunlu stajlarını yapmalarını içermektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.