height="132" />
Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünün Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünün Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

ABONE OL
Ağu 27, 2021 09:28
Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünün Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünün şehir genelinde ve kırsal alanda başlattığı  fidan dikme ve yeşillendirme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde bulunan Hazar Gölü’nde, Sürek Köyü’nde, Karaçalı ve Güney köylerinde kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriyor. Dikim çalışmaları sonucunda Hazar Gölünün  daha temiz bir havaya ve daha güzel bir görüntüye sahip olması amaçlanıyor.

Elazığ/Sivrice -Sürek köyünde 100 Ha’lık Erozyon Kontrol sahasında Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü  tarafından çalışmalara başlanıldı. Sivrice/Sürek ve Karaçalı köylerinde 100 Ha’lık sahada Toprak İşleme (Teras Yapımı) çalışmaları bitmek üzere. Güney Köyü’nde ise önümüzdeki günlerde 250 hektarlık bir alanda da  ağaçlandırma çalışmalarının başlayacağı bildirildi.

Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, “Elazığ’ımızı daha güzel, daha temiz ve daha yeşil bir hale getirebilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sivrice İlçe’mizde çok kapsamlı teras oluşumu, fidan dikimi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hazar Gölü’müzün kıyısında ağaçlandırma çalışmalarımızı geçtiğimiz aylarda başlattık başarılı bir şekilde devam ediyoruz. Daha yeşil bir Elazığ için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.