DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0439 -0.26%
ALTIN 2.282,460,23
BITCOIN 22839181,30%
Elazığ
°

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Sağlık Çalışanlarına Kalite Standartları Eğitimi Verildi

Sağlık Çalışanlarına Kalite Standartları Eğitimi Verildi

ABONE OL
Ağu 25, 2021 15:32
Sağlık Çalışanlarına Kalite Standartları Eğitimi Verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat Üniversitesi Hastanesi müdür yardımcısı Ayşe ALBAY tarafından sağlık çalışanlarına kalite standartları eğitimi verildi.

ALBAY, eğitimde Türkiye’ de sağlıkta kalite sisteminin gelişimi ve temel yapı taşlarını, sağlıkta kalite standartları ve göstergeleri ile Akreditasyon başkanlığı tarafından revize edilerek oluşturan SKS (Sağlıkta kalite standartları) Versiyon 6 hakkında genel bilgilendirme yaptı.

ALBAY, Hemşirelere kalite standartlarının saha içerisindeki uygulamalarından bahsederek, doğru yapılan uygulamalar hakkında bilgi verdi.

Sunumun devamında hastanenin tüm bölümlerinin sağlıkta kalite standartlarında öncü olması gerektiğinin altını çizen ALBAY, sağlık hizmeti sunumunda kalite, verimlilik, hasta ve çalışan güvenliği ile hasta ve çalışan memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Bu konuda hemşirelere büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü, Fırat Üniversitesi Hastanesine yakışır standartlarda kaliteli hizmet sunmanın gayreti ve çabası için de olduklarının altını çizdi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi 6. Katında verilen sunuma çok sayıda klinik hemşiresi katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.