height="132" />
Bozkurt: Türk İntikam Gücü Teşkilatı İç ve Dış mihraklarla Mücadele Ediyor.

Bozkurt: Türk İntikam Gücü Teşkilatı İç ve Dış mihraklarla Mücadele Ediyor.

ABONE OL
Ağu 25, 2021 17:40
Bozkurt: Türk İntikam Gücü Teşkilatı İç ve Dış mihraklarla Mücadele Ediyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TİG Elazığ Teşkilat Başkanı Metin Bozkurt Türk İntikam Gücü teşkilatı hakkında açıklamalarda bulundu. Bozkurt  açıklamasında;  Türk İntikam Gücü teşkilatının vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlamak, milletin barış, huzur ve güvenli bir şekilde yaşamasını temin etmek, vatana, millete ve bayrağa zarar verecek her türlü iç ve dış mihraklarla mücadele etmek için kurulmuş bir teşkilat olduğunu söyledi.

Bozkurt  açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“( T.İ.G ) Türk İntikam Gücü teşkilatı, 2008 yılında kurulmuş, vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlamak, milletin barış, huzur ve güvenli bir şekilde yaşamasını temin etmek, vatana, millete ve bayrağa zarar verecek her türlü iç ve dış mihraklarla mücadele etmek için kurulmuş bir teşkilattır.

Aramıza katılacak olan vatan, millet sevdalısı kardeşlerimiz şunu çok iyi bilmelidir. Burada hiçbir zaman şahsi menfaat güdülmemiştir güdülmeyecektir ve öyle bir girişime asla vecde kat’a müsaade edilmeyecektir. Şüphesiz biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Her geçen gün daha da büyümekte olan teşkilatımızın, güçlenmesinin önünde duracak hiçbir güç yoktur. Bununla beraber aramıza katılacak vatan ve millet sevdalısı kardeşlerimiz, şunu çok iyi bilmelidirler ki, bu teşkilatın bir ferdi olduktan sonra vatan millet ve bayrak için gerektiğinde,  gerek canından, gerek malından, bu dünyadaki her bir şeyinden vazgeçmeyi kabul etmiş demektir. Teşkilatımız ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve de inkılaplarına sahip çıkan, onun izinden yürüyen gerçek vatan evlatları tarafından yönetilen bir teşkilattır. Ülkemize ve de ülkümüze zarar verecek her türlü yurt içi ve de yurtdışı yapılanmalar kesinlikle yok edilecek, vatanın bölünmez bütünlüğünün sağlanması için gereken neyse teşkilatımız tarafından yapılacaktır.

Allah yolumuzu açık kılıcımızı keskin etsin. Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin..”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.