height="132" />
İnanç Özgen’in “Öz’lü Hikâyeler”, “Haroğlu Kalesi Efsanesi” Kitapları Çıktı

İnanç Özgen’in “Öz’lü Hikâyeler”, “Haroğlu Kalesi Efsanesi” Kitapları Çıktı

ABONE OL
Ağu 24, 2021 06:32
İnanç Özgen’in “Öz’lü Hikâyeler”, “Haroğlu Kalesi Efsanesi” Kitapları Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yazar İnanç Özgen’in Öz’lü Hikâyeler ve Haroğlu Kalesi Efsanesi isimli kitapları Uyanış Yayınevi tarafından satışa sunuldu.

Özlü Hikayeler adını verdiği eserinde yazar; sunduğu üç hikaye ile söz dinlememenin, tecrübeye önem vermemenin doğuracağı olumsuz sonuçları ve bu olumsuz sonuçları gidermek için yapılacak olanları, insanın yaşam döngüsündeki son yolculuğunu farklı gözle, Öz’ü olarak sunuyor.

Yazarın kendi deyimiyle Öz’lü hikâyeler; geleceği şekillendirecek olan çocuklarımızın ve gençlerimizin doğayı daha çok sevmelerine olanak sağlayacak öğütler içerecek, bazen de gerçek yaşamdan kesitler sunacak. Bazen bir hayvanın yaşamında imbiklenecek, bazen bir insanın gerçek yaşanmışlıklarını sunacak. Bazen sevindirecek, bazen hüzünlendirecek ama bol bol düşündürecek.

Haroğlu Kalesi Efsanesi adını verdiği eserinde ise yazar; Urartuların, dini inanışları ve tarihi şahsiyetlerini, bölgenin doğal güzellikleriyle hikâye tadında harmanlanmış. Yazar bu eseri ile bölgeyi ve tarihi şahsiyetleri detaylı inceleme fırsatı bulacak okurlarını zihinlerinde efsanevi bir yolculuğa çıkartmayı amaçlamış.

Kitaplara alttaki linklerden ulaşabilirsiniz.

https://www.kitapmuptelasi.com.tr/haroglu-kalesi-efsanesi-1-varolus

https://www.kitapmuptelasi.com.tr/ozlu-hikyeler

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.