DOLAR 32,3799 0.18%
EURO 35,0599 -0.1%
ALTIN 2.324,610,24
BITCOIN 2265056-1,72%
Elazığ
13°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine “Gakgobüs”le Müzikler Eşliğinde Harput Turu

Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine “Gakgobüs”le Müzikler Eşliğinde Harput Turu

ABONE OL
Ağu 23, 2021 11:30
Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine “Gakgobüs”le Müzikler Eşliğinde Harput Turu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Mesudiye Camii’nde cuma namazını eda eden öğrenciler,  Elazığ Belediyesi’ne ait “Gakgobüs”le alınarak müzikler eşliğinde Harput turu yaptılar.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geçtiğimiz hafta Olgunlar Mahallesi’nde bulunan Mesudiye Camii’nde yaz Kur’an kursunda eğitim gören öğrencileri ziyaret etmiş ziyaret esnasında öğrenciler, Başkan Şerifoğulları’na evliyalar diyarı Harput’u gezmek istediklerini söylemişlerdi. Kuran Kursu öğrencilerinin isteğini geri çevirmeyen Başkan Şerifoğulları gençlere verdiği bu sözü tuttu. Mesudiye Camii’nde cuma namazını eda eden öğrenciler,  Elazığ Belediyesi’ne ait “Gakgobüs”le alınarak müzikler eşliğinde Harput turu yaptılar.

İlk olarak Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası’nı gezen öğrenciler ardından Harput Kalesi’ni gezerek kalenin tarihi ile ilgili bilgi aldılar.

Son olarak 864 yıl önce yaptırılan ve minaresinin eğik olması ile bilinen Harput Ulu Camii’yi ziyaret eden öğrencilere daha sonra çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Oldukça eğlenceli vakit geçirdikleri gözlemlenen öğrenciler, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.