DOLAR 32,3878 0.16%
EURO 35,0590 -0.16%
ALTIN 2.324,770,24
BITCOIN 2271728-0,60%
Elazığ
15°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Vali Yırık ve Başkan Arslan İŞGEM Kampüsünde  incelemelerde bulundular…

Vali Yırık ve Başkan Arslan İŞGEM Kampüsünde incelemelerde bulundular…

ABONE OL
Ağu 23, 2021 10:47
Vali Yırık ve Başkan Arslan İŞGEM Kampüsünde  incelemelerde bulundular…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yüce ve Mehmet Hayri Yıldırım ile birlikte İŞGEM Kesikköprü Kampüsü’nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alarak üreticileri ziyaret ettiler…

Karataş çalımalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu…

Vali Erkaya Yırık, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yüce ve Mehmet Hayri Yıldırım ile birlikte İŞGEM Kesikköprü Kampüsü’nü ziyaret ederek İŞGEM Koordinatörü Ömer Naci Karataş’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Karataş İŞGEM kampüsleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Koordinasyonunda , AB ve Ülkemiz tarafından hibe fonu ile desteklenen proje kapsamında Elazığ İŞGEM’in genişletilmesi projesinin 2017’de faaliyete geçtiğini ve şu an 38 işliğin tamamının dolu olduğunu ve iş dünyasının yoğun talebinin devam ettiğini söyledi. Karataş Elazığ Valiliği öncülüğünde İl Özel İdaresi, Elazığ Belediyesi ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın İŞGEM merkezlerinin en verimli şekilde hizmet vermesi hususunda kendilerine sağlanan imkan ve destekler için teşekkür etti.

İŞGEM’in il ekonomi ve sanayisine daha yüksek oranda değer katması hususunda eksiklikler ve talepler hakkında bilgiler alan Vali Erkaya Yırık, Başkan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yüce ve M. Hayri Yıldırım daha sonra İŞGEM’de yer alan firmaları ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.