DOLAR 32,3436 0.24%
EURO 35,1046 -0.16%
ALTIN 2.307,391,33
BITCOIN 22910033,30%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Av.Osman Avcıl: “Eylem Yapmaya Hazırız.”

Av.Osman Avcıl: “Eylem Yapmaya Hazırız.”

ABONE OL
Ağu 23, 2021 10:35
Av.Osman Avcıl: “Eylem Yapmaya Hazırız.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Av.Osman Avcıl son zamanlarda çimento sektörünün yaptığı fahiş fiyatlardan doğan olumsuzluklar ile alakalı çeşitli açıklamalarda bulundu.

ASLA KABUL ETMİYORUZ..

Çimento sektörünün yüksek faiş fiyatlarla sektöre dayatma yaptığını öne süren Başkan Avcıl ‘’ Geçen yıl 160 TL olan ton başı fiyatın, bugünlerde 450 TL’ye çıkmasını asla kabul etmiyoruz. Burada bir keyfilik, bir kartel, bir statüko, vardır.

Bundan yaklaşık bir ay önce üst çatımız İMKON tarafından Konfederasyon Başkanımız Sayın Tahir Tellioğlu ve Ticaret Bakanımız başkanlığında hem demir çelik hem de çimento sektörüyle üst üste iki toplantı gerçekleştirdik. Demir çelik sektörüyle yapılan toplantıda buradan çıkan kararlara demir çelik sektörü uydu. Fakat çimento sektörü için maalesef bunu söyleyemeyeceğiz dedi.

AKTİF İNŞAATLARI DURDURABİLİRİZ..

Türkiye geneline yansıyan bu konunun çözümü sağlanmadığı takdirde aktif inşaatları durdurabileceklerini dile getiren Başkan Osman Avcıl

‘’Eğer sorunun çözümü bulunmaz kaderimize terk edilmeye mahkûm bırakılır isek bu kararımızı uygulamaya hazırız dedi.

EYLEME HAZIRIZ..

ELMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Avcıl ‘’ Zaten pandemi dolayısıyla sektör durağan bir duruma geçti ve kriz yaşadı birde bu kriz olursa kaldırılamaz ve asla kabul edilemez.

Ayrıca devlet yokmuş gibi bir hala bürünen bir yapıyı bizde asla tanımayız, fiyatlar gerçekçi şekilde olmayıp yansıtılmayana kadar üst çatımız olan İMKON Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Tahir Tellioğlunun vereceği direktifler doğrultusunda eylem yapmaya hazırız dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.