height="132" />
Fırat EDAŞ, Köy ve Kırsal Bölgelerin Enerji Kalitesini Arttırmaya Yönelik Çalışmalarını Sürdürüyor

Fırat EDAŞ, Köy ve Kırsal Bölgelerin Enerji Kalitesini Arttırmaya Yönelik Çalışmalarını Sürdürüyor

ABONE OL
Ağu 18, 2021 16:21
Fırat EDAŞ, Köy ve Kırsal Bölgelerin Enerji Kalitesini Arttırmaya Yönelik Çalışmalarını Sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat EDAŞ, sorumluluk bölgesi Malatya, Elâzığ, Bingöl ve Tunceli illerinde, yatırım hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Kesintisiz enerji parolasıyla, abonelerine en iyi şekilde hizmet verme gayretiyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat EDAŞ, köy ve kırsal bölgelerin enerji kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, bu kapsamda Elâzığ ilinin Sivrice ilçesindeki Dörtbölük köyünde altyapı çalışmalarını tamamladı.

Fırat EDAŞ, artan enerji ihtiyacını karşılamak ve merkezden kırsala elektrik dağıtım hizmeti kalitesinde bütünlük sağlamak amacıyla sorumluluk bölgesi Malatya, Elâzığ, Bingöl ve Tunceli illerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şirket, son olarak Elâzığ ilinin Sivrice ilçesindeki Dörtbölük köyünü enerjisiyle aydınlattı.

Fırat EDAŞ, Elâzığ ilinin Sivrice ilçesindeki Dörtbölük köyünde, gerilim düşümünü çözümlemek ve abonelerine kesintisiz enerji arzı sunmak amacıyla, köy genelinde bulunan ekonomik ömrünü tamamlamış durumdaki şebekeleri yeniledi. Şirket, bu kapsamda AG şebeke demontaj ederek, 1,5 km ENH tesisi sağladı. Ayrıca, 1 adet ilave 50 KVA trafo tesisi sağlayarak, köy içerisinde bulunan mevcut trafoda güç artışı gerçekleştirdi. Şirketten gelen açıklamaya göre, 100 KVA trafo tesisi ile 3,5 km uzunluğunda AG şebeke tesis çalışmaları tamamlandı.

Fırat EDAŞ, kaliteli ve kesintisiz enerji arzı noktasında sorumluluk bölgesi içerinde yer alan, kırsaldan kente tüm bölgelerin gelişimine katkı sağlayacak yatırımların artarak devam edeceğine işaret etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.