DOLAR 32,3161 0.19%
EURO 35,1605 0.06%
ALTIN 2.293,420,71
BITCOIN 22895261,03%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Elazığ TSO Üyelerine TradeValley Dış Ticaret Platformuna Ücretsiz Üyelik İmkanı Sağlandı

Elazığ TSO Üyelerine TradeValley Dış Ticaret Platformuna Ücretsiz Üyelik İmkanı Sağlandı

ABONE OL
Ağu 17, 2021 10:54
Elazığ TSO Üyelerine TradeValley Dış Ticaret Platformuna Ücretsiz Üyelik İmkanı Sağlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Üyelerin dış ticarete özendirilmesi, mevcut ihracatçıların yeni pazarlar bulması ve ilin ihracatçı sayısı ile ihracatının artırılması amacıyla çözüm ortağı olarak protokol imzaladığı TradaValley platformu ile yeni bir süreç başlatıldı.

Elazığ TSO katkıları ile artık TradeValley platformuna Oda üyeleri ücretsiz olarak üyeliklerini gerçekleştirebilecekler. Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, başlatılan bu yeni dönemle birlikte yıl sonuna kadar ihracatçı sayısı ve ihracat miktarının ciddi şekilde artmasını beklediklerini ve Oda üyelerinin bu imkanı kaçırmaması gerektiğini söyledi…

İhracatımızın yükselmesi için önemli adımlar atmaya devam ediyoruz…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan Elazığ TSO olarak 2021 yılı başından itibaren ilimizin ihracatının yükselmesi için çok önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Başkan Arslan, “İlimiz ihracat kapasitesinin yüksek olduğuna ve firmalarımızın bir çoğunun da bu potansiyele sahip olduğunu görüyoruz. Sadece Kapasite Raporuna sahip firma sayımız bugün itibarı ile 303 olup en az bu kadar da kapasite raporu olmadan üretim yapan firmamız var. Öncelikle bu işletmelerimizin hem üretim aşamalarının hem de yönetimsel kurumsal kapasitelerinin artırılması ve artık uluslararası ticaretin içinde yer almalarının gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü dünya ticaretinde artık en ücra köşedeki bir ülke veya il dünyanın her yerine bir tuşla çok rahat şekilde ürün veya hizmetini pazarlayabiliyor.

Oda olarak ülkemizin çok önemli Ticaret Platformlarından biri olan TradeValley ile yıl başında protokol imzalayarak Oda Üyelerimizin Platforma uygun maliyetlerle üyeliklerine imkan sağladık. Bununla birlikte dış ticaret ve e-Ticaret hususlarında bir dizi eğitimlerimiz oldu. Ayrıca Irak Yapı Sektörüne yönelik olarak b2b Organizasyonumuz oldu ve 13 firma ile katılım sağladık.

Yine 25-26 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezindeki gıda sektörüne yönelik hibrit fuar etkinliğine Odamız üyelerinin uygun koşullarda katılımlarının sağlanmasına öncülük ediyoruz.

Fırat Kalkınma Ajansımız destekleriyle ‘Elazığ TSO Dış Ticaret Hızlandırma Merkezi’ni kurarak çalışmalarına start verdik. Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) Şubemizle birlikte Merkezimiz bir dizi etkinliklere başlamış bulunuyor. Merkezimiz tarafından yine bir AB Projesi üzerinde çalışmalar da devam ediyor. TOBB İhracat Büromuz da yine Üyelerimize dış ticaretle ilgili hizmetlerini sürdürmektedir. Tüm bu girişimlerimizle birlikte son olarak TradeValley ile yeni bir çalışma süreci başlatarak ihracatçı üyelerimiz ve ihracat potansiyeli olan üyelerimize TradeValley Platformu’na ücretsiz üyelik imkanı sağladık. Bu gelişme ilimiz ihracatı ve ihracatçı sayımızın yükselmesi için çok önemli bir süreç olmuştu. Ben özellikle TradeValley Yönetici ve Uzmanlarına sağlamış oldukları tüm destekler için şükranlarımı sunuyorum. Sürecin ilimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. İşletmelerimiz: www.tradevalley.com sitesi üzerinden ve 0850 290 7090 nolu telefondan TradeValley ile iletişim kurabilirler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.