height="132" />
Bozulan Köy Yollarında  Bakım ve Onarım Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Bozulan Köy Yollarında Bakım ve Onarım Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

ABONE OL
Ağu 13, 2021 18:06
Bozulan Köy Yollarında  Bakım ve Onarım Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İl Özel İdaresi, yoğun yağmur yağışı nedeniyle bozulan köy yollarında başlattığı bakım onarım çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Yaz sezonu dolayısıyla bir yandan program dâhilinde çalışmalarını yürüten Elazığ İl Özel İdaresi, diğer yandan da önceki gün gerçekleşen sağanak yağmur nedeniyle bozulan köy yollarında çalışmalarını yürütüyor.

Baskil ilçesinin köy yollarında gerçekleştirilen çalışmalar ile sağanak yağmur nedeniyle bozulan ve tahrip olan köy yollarında iyileştirme yapılarak yeniden vatandaşın ulaşımına sunuluyor.

Elazığ İl Özel İdaresi, önceki gün yaşanan şiddetli yağış dolayısıyla Baskil ilçesinin Şahindere Köyü yolu, Hacı Mustafa Köyü’ne bağlı Balıbey mezrası yolu ile Söğütlüdere Hardi Çayı güzergâhı’nda gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları ile yağmur sularının yollara verdiği hasarlar giderilip, yeninde ulaşıma açılıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.