DOLAR 32,3252 0.22%
EURO 35,1067 -0.16%
ALTIN 2.308,331,37
BITCOIN 22867053,10%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Bizimle Oynar mısın?” Etkinliği Düzenleniyor

“Bizimle Oynar mısın?” Etkinliği Düzenleniyor

ABONE OL
Ağu 13, 2021 15:05
“Bizimle Oynar mısın?” Etkinliği Düzenleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kültürel ve sanatsal etkinlikleri vatandaşlar ile buluşturmaya devam eden Elazığ Belediyesi, çocuklara yönelik yeni bir sosyal ve kültürel etkinliğe imza attı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sokak oyunları teması altında unutulan sokak oyunlarını çocuklara tanıtabilmek amacıyla “Bizimle Oynar mısın?” etkinliği düzenliyor.
Gakgobüs ile her gün bir mahalleyi gezecek olan Elazığ Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro ekibi, unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarını küçük yaştaki çocuklarla buluşturacak.
Etkinlikler kapsamında tiyatro ekibi, ilk olarak Yıldız Bağları Mahallesi’ndeki çocuklarla bira raya geldiler.
İP ATLAMA, HULAHOP VE YÜZ BOYAMA OYUNLARI OYNANDI
Gakgobüs ile mahallede tur atan çocuklara  illüzyon ve masal karakterleri gösterileri yapıldı. Toplu oyunlarla devam eden etkinliklerde daha sonra  boyama kitabı yarışması düzenlendi. Yarışmayı kazanan çocuklara satranç takımı ve puzzle hediye edildi.
Çocukların oldukça keyifli ve eğlenceli vakit geçirdiği Bizimle Oynar mısın? etkinliğinin son bölümünde ise ip atlama, hulahop ve yüz boyama oyunları oynandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.